Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Oportunitati de afaceri din Turcia

turciaFirme din Turcia sunt interesate in dezvoltarea unor relatii de colaborare cu firme romanesti, pe urmatoarele domenii, dupa cum urmeaza.

  • Firma specializata in furnizarea de  servicii in domeniul constructiilor si comertul cu material de constructii, cu sediul la Ankara, se afla in cautare de investitori/ parteneri de joint-venture pentru productia de placaje, PAL, PAL melaminat. Fabrica va fi construita in orasul Samsun, unul dintre cele mai importante orase portuare din Turcia, cu scopul de a facilita accesul la transportul portuar international, la materiile prime necesare si la forta de munca specializata.
  • Potentialul partener va contribui cu ideea de afaceri, know-how-ul, finantare partiala si administrarea afacerii.
  • Companie specializata in productia de piese pentru vehicule (garnituri pentru cilindri) este interesata de cooperare comerciala cu firme din Romania. Ofera o gama variata de garnituri pentru cilindri cu aer rece, de tip umed si uscat, de la turnare si pana la prelucrare, avand o capacitate de productie de 150.000 unitati, destinate autovehiculelor si remorcilor.
  • Producator din industria alimentara si a bauturilor este interesat sa exporte produsele sale pe piata romaneasca. Firma exporta déjà in tari ca Austria, Malta, Cipru si Qatar, in lanturi de magazine ca Real AVM si Gizerler AVM.
  • Firma specializata in productia de polimeri din plastic si tamplarie din PVC  si lemn (usi si ferestre, dulapuri de bucatarie, rezervoare de apa si case din lemn) doreste sa stabileasca relatii de colaborare cu firme de profil din Romania, pentru exportul produselor sale.
  • Producator turc specializat in productia de generatoare portabile de benzina de la 1,2kVA la 15 kVA, si generatoare diesel de la 15kVA la 3305 kVA, cu motoare alternative precum Ricardo, Wuxi, Ford, Volvo si Perkins, cauta distribuitori si retaileri romani, pentru exportul produselor sale. Compania detine certificate pentru fiecare regiune si exporta in toata Europa, Africa, Anglia, Asia si Orientul Mijlociu. Firma este unul dintre principalii furnizori pentru ONU si NATO, in proiecte speciale.
  • Companie din Istanbul, specializata in productia de masini, aparate, echipamente si consumabile, doreste sa exporte pe piata romaneasca urmatoarele produse: conducte spirala din otel galvanizat, cabluri si materiale electrice, benzi terminale de impamantare si accesorii. Potentialii parteneri trebuie sa fie firme importatoare, distribuitoare si comerciante.
  • Producator de uscatoare mobile pentru cereale si seminte doreste sa exporte si pe piata romaneasca produsele sale. Acestea sunt capabile de functionare non-stop, cu un consum redus de energie, cu un proces de uscare complet automatizat. Modelele mobile sunt pe deplin autonome si nu necesita zidarie, toate  dispozitivele precum si componentele electronice fiind in conformitate cu reglementarile UE si cele ale SUA. Necesita intretinere periodica minima, avand posibilitatea de utilizare a combustibililor alternative. Greutatea poate varia, de la 7 tone la 52 de tone.
  • Firma producatoare de materiale prefabricate (produse din rigips, plafoane, table zincata, placi galvanizate si accessorii) se afla in cautare parteneri pentru a exporta produsele sale pe piata europeana.
  • Companie specializata in productia cosmeticelor doreste sa exporte si pe piata romaneasca. Produsele oferite sunt de calitate inalta si cuprind o gama larga, de la farduri, lacuri de unghii,  si pana la produse de ingrijire personala.

Pentru datele de identificare ale firmelor din Turcia, va sta la dispoziţie Centrul de Promovare Economica PromEc Bacau, tel. 0234.570.010, int.128, email ccibc@ccibc.ro, persoana de contact Sonia TODIRASCU, Consultant Cameral.

        Impreuna in lumea afacerilor