Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Oportunitati de afaceri din Ucraina

Firme din Ucraina sunt interesate sa stabileasca relatii de colaborare cu firme de profil din Romania, pentru exportul produselor sale, dupa cum sunt mentionate mai jos.

iStock_000012375131MediumProducatori de cereale cauta importatori si distribuitori romani, pentru a-si exporta produsele oferite, din gama: orz organic, grau integral, boabe de soia, secară, rapiță, muștar , mei, mazaresorg, grau furajer, seminte de floarea soarelui, produse derivate. Produsele oferite indeplinesc toate standardele de calitate UE.

Pot exporta incepand de la 3000 de tone, pana la aproximativ 60000 de tone in timpul sezonului.

uijkmFabrica producatoare de panouri si structuri din otel, realizate prin utilizarea celor mai moderne si avansate tehnologii si echipamente (SIN, Zeman, Messer, Ficep, Gietart, PUR/PIR, Cannon), doreste sa dezvolte relatii de colaborare pe termen lung.

Datorita experientei in domeniu, compania poate construi cladiri la cheie intr-un timp scurt, pentru diferite utilizari: ferme de animale, hambare, fabrici industriale, fabrici agricole, depozite, magazine.Firma exporta deja in tari precum Germania, Olanda, Republica Moldova si Kazahstan, produsele sale fiind conforme cu toate standardele ISO 9001:2008 si EN 1090.

Este interesata de colaborare pentru export si aplicatii in proiecte europene.

nc-paintsCompanie producatoare de vopseluri, substante de tratare a suprafetei, amorse, lacuri, adezivi, emailuri, este interesata de patrunderea pe pietele din Romania, prin identificarea de distribuitori de profil din tara. Firma exporta deja in majoritatea tarilor din Europa, fiind in top 10 cele mai bune firme din domeniu din Ucraina.

Pentru informatii despre datele de contact ale firmelor din Ucraina, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, tel. 0234.570.010, int.106, email office@ccibc.ro, persoana de contact Sonia TODIRASCU, Consultant Cameral.

 

        Impreuna in lumea afacerilor