Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Oportunitati de afaceri din Ucraina!

produse-agroalimentareFirma din Ucraina infiintata din 2008, cu un personal angajat de peste 100 de persoane, exporta anual in medie 100.000 de tone de produse si peste 200.000 de tone produse livrate in Ucraina.

Compania ofera o gama larga de produse in domeniul agricol si al exportului de cereale, oleaginoase, uleiuri si produse secundare – se numara printre unul dintre cei mai mari furnizori ucraineni de pelete din coji de floarea soarelui. Livrarea marfurilor se face in portul Odessa, detinand toata infrastructura si logistica necesara importurilor si exporturilor.

Compania doreste sa colaboreze cu parteneri din Romania, aceasta raspunde asteptarilor clientilor prin furnizarea in mod constant de produse ce indeplinesc cele mai inalte standarde – este membra GAFTA (The Grain and Feed Trade Association) si de asemenea sa pastreze relatii pe termen lung cu clientii lor, printre acestia se numara: ADM Ukraine, Optimus, Kernel Trade, Risoil, Cargill, Bunge, s.a.

Gama de produse pentru achizitii/export este dupa cum urmeaza:

  • Cereale: grau, orz, porumb,
  • Seminte oleaginaose: soia, rapita si floarea-soarelui,
  • Uleiuri: floarea-soarelui, rapita si soia.
  • Culturi de nisa: mazare, naut, ovaz si lupin.
  • Pelete: alternativa sunt materialele de biocombustibili friendly, cererea pentru care este in crestere, pelete din coji de floarea-soarelui, fiind cea mai mare companie producatoare din Ucraina.

Pentru mai multe detalii privind calitatea produselor, cantitatile pentru export si datele de contact ale firmei exportatoare, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, la email ccibc@ccibc.ro, mobil 0751/564.758.

Persoana de contact: Oana  MUNTEANU, consultant cameral.

        Impreuna in lumea afacerilor