Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Oportunitati de afaceri prin intermediul Centrului Enterprise Europe Network Bacau

77c8df6efe05cec98ff0134e0e07965dCentrul Enterprise Europe Network (EEN) este o retea ce a luat nastere la initiativa Comisiei Europene, fiind prezentă si în judetul Bacău prin intermediul Centrului EEN din cadrul Camerei de Comerț și Industrie Bacău.

Misiunea Centrului Enterprise Europe Network Bacau este de a ajuta firmele locale sa-si internationalizeze afacerile prin oferirea de consultanta de comert exterior, identificarea de noi piete de desfacere a produselor / serviciilor, contacte cu potentiali parteneri pentru a dezvolta impreuna noi afaceri sau tehnologii, sau finantatori pentru idei de afaceri, inventii, inovatii.

Firmele bacauane aflate in cautare de noi oportunitati de afaceri pot identifica o multitudine de potentiali parteneri/colaboratori din diverse domenii de activitate printre care mentionam:

BOBR20150112001

Companie braziliană specializata in fabricarea de usi masive de interior și exterior confectionate din lemn tare brazilian , specializata in produse durabile și fine, cauta parteneri interesati de contracte comerciale , acord de distribuție și acorduri de producție .

 BOBG20141223004

Compania bulgară este specializata in productia de detergent , detergenti de spalat vase , săpunuri lichide , produse pentru îndepărtarea petelor , pastă minerala pentru maini. Materialele de spălare sunt produse cu o tehnologie avansată și inovatoare . Compania poate accepta comenzi pentru fabricarea sub marca privat . Compania este interesata în căutarea de distribuitori și agenți comerciali pentru produsele lor .

BODK20140505001

IMM daneze cu cunoștințe aprofundate în textile organice și durabile oferă produse fabricate  100% bumbac organic egiptean . Mai mult, ele au dezvoltat un textil durabil pentru a fi utilizate în industria de servicii de spălătorie , precum hainele de lucru la spitale și alte locuri similare . Intreprinderile sunt în căutarea de distribuitori din Europa , care au cunoștințe in industria serviciilor de spălătorie , sau sunt in parteneriat direct cu o spălătorie mare .

BOFR20150316002

Companie franceza specializata in valve pentru aplicații în construcții cauta distribuitori din Europa .Compania oferă o gamă largă de produse cum ar fi: supapă pentru încălzire și ventilație , aer condiționat ( HVAC ) , sisteme de protecție împotriva incendiilor , precum și produse pentru distribuția apei , în scopul de a realiza economii semnificative de energie în clădirile publice .

BODE20150325001

Intreprinderea germana , specializata in fluide de transport și echipamente aferente pentru aplicații industriale , este în căutare de distribuitori și consumatori finali interesați în acordurile comerciale și de distribuție ale serviciilor AgentieiCompania este infiintata din 1946, fiind un producător de specialitate și comerciant de furtunuri , tuburi , fitinguri , manșoane , adaptoare , accesorii tuburi DIN2352 de înaltă calitate. În plus , societatea oferă inovații adaptate, produse si solutii pentru conexiuni de fluid . Aplicațiile oferite sunt caracterizate în principal prin funcțiile lor hidraulice și pneumatice și sunt completate de conexiuni de joasă presiune , cum ar fi pentru petrol , gaze naturale , motorina , benzina , apa , etc.

BOHU20141216001

Societate comerciala din Ungaria specializata in proiectarea si fabricarea de mobilier de producție în serie este in cautare de parteneri din cadrul contractelor de servicii , antreprenori generali din cadrul acordurilor de fabricație și subcontractare . IMM ofera servicii de design și de fabricație pentru mobilier , lucrări de interior și fabricarea de case din lemn .

BOIT20150324001

Companie italiană care produce ulei de înaltă calitate de măsline extravirgin și legume conservate în ulei , este in cautarea de distribuitori care sa vinda produsele sale în întreaga Europă . Compania acordă o atenție deosebită tehnicilor moderne de producție și a calității materiilor prime, măslinele sunt cultivate fără îngrășăminte , culese manual și prelucrate printr-un proces de lucru rece  păstrandu-si proprietățile. Aceeași atenție și îngrijire se acordă si producției de legume conservate în ulei.

Mai multe informatii privind oportunitatile de afaceri adresate mediului de afaceri bacauan pot fi identificate online pe pagina principala a site-ului www.ccibc.ro, sectiunea Servicii pentru firme – Oportunitati de afaceri.

Pentru detalii despre datele de contact ale firmelor ce prezinta interes in vederea incheierii unui posibil parteneriat, va sta la dispozitie Centrul Enterprise Europe Network Bacau, tel. 0234.570.010, emailoffice@ccibc.ro, persoana de contact Petronela STEFAN, Director EEN Bacau.

        Impreuna in lumea afacerilor