Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Oportunitati de cooperare cu Uzbekistanul, Bucuresti, 31mai 2016

banner-uzbekistan-roCamera de Cornert si  Industrie a Romaniei in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Uzbekistan si European Profiles S.A., organizeaza  un seminar de afaceri in data de 31 mai 2016, in intervalul orar 10.00-15.30, la CCIR Business Center.

Seminarul va prezenta oportunitatile de afaceri pentru companiile romanesti pe piata din Uzbekistan si intreaga regiune, dar si programul finantat de Uniunea Europeneana – “Management Training Programe (MTP)” care isi doreste sa dezvolte resursa umana din Uzbekistan si sectorul IMM-urilor.

Evenimentul isi doreste sa vina in sprijinul reprezentantilor mediului de afaceri din Romania interesati de pietele non-comunitare, in domenii precum: agricultura, industria alimentara, constructii, industria chimica, IT&C, farmaceutice s.a.

Participarea este la seminarul de afaceri este gratuita.

Termenul limita de inscriere: 27 mai 2016

Pentru mai multe informatii privind seminarul de afaceri la CCIR Business Center va rugam sa il contactati pe domnul Petru Russu, consilier relatii exteme, la tel.+40374474358/+40733 520 228 sau e-mail  petru.russu@eeir.ro.

        Impreuna in lumea afacerilor