Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Oportunități de finanțare pentru internaționalizarea produselor și serviciilor românești

singaporeDin anul 2015, ECCP (European Cluster Collaboration Platform) – o inițiativă a Comisiei Europene, fondată prin programul UE pentru Competitivitate a Întreprinderilor și IMM-urilor (COSME) – acționează ca o platformă, ce are rolul de a impulsiona clusterele industriale să se reunească și să consolideze economia europeană prin colaborare.

Cu ajutorul fondurilor europene, ECCP desfășoară proceduri de selecție de companii și organizează printre altele și evenimente de tip “machmaking” în parteneriat cu organizații complementare din diverse țări și regiuni, în conformitate cu interesele strategice stabilite de Comisia Europeană.

Două astfel de evenimente vor avea loc în perioada 30 octombrie – 2 noiembrie 2023 ca parte a „Săptămânii Inovării și Tehnologiei din Singapore” (SWITCH) – „Matchmaking UE-Singapore” și „Expo-ului Tehnic Agroalimentar Asia 2023”. Pentru a afla mai multe informații, poate fi accesat acest link: EU-Singapore Matchmaking Event 2023 | European Cluster Collaboration Platform.

        Impreuna in lumea afacerilor