Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Oportunitati pentru SRL-D-urile ce activeaza pe piata IT& Web design

imagine studiu AutoNoi posibilitati de dezvoltare pentru SRL-D-urile de pe piata IT.
Anul 2016 vine cu multe oportunitati pentru tinerii intreprinzatori. Statul Roman a implementat anul trecut cateva programe privind sprijinul financiar pentru lansarea unei afaceri. De exemplu, in cazul programului SRL-D tinerii sunt scutiti de plata taxelor de inmatriculare la Registrul Comertului, plata taxei de inregistrare a microintreprinderii, plata tarifului pentru publicarea in Monitorul Oficial, scutire la plata asigurarilor sociale pentru angajati, garantii pentru accesarea creditelor.
Daca statul a venit in sprijinul tinerilor pana in momentul infiintarii, datoria debutantilor este sa se mentina si sa evolueze pe piata. Chiar daca multi incearca sa obtina contracte si sa colaboreze cu intreprinderi din afara tarii, ei nu trebuie sa uite ca oportunitati exista si in Romania. Una dintre modalitatile de a se dezvolta este intrarea pe piata achizitiilor publice.
Potrivit site-ului licitatia.ro, in momentul de fata sunt 153 licitatii active din domeniul software, web design, programe informatice. Pentru a afla primii de licitatiile publicate din acest domeniu  si a intra in posesia documentatiei, tinerii intreprinzatori au nevoie de o investitie minora in abonamentul pentru serviciul de monitorizare licitatii oferit de licitatia.ro.
Valorile estimate ale achizitiilor in curs de derulare, care au ca scop achizitia elementelor software, web design etc, variaza de la 888 RON, fara TVA, pana la 13.737.500 RON + TVA. Conform datelor prezentate de licitatia.ro, intervalul de timp din momentul publicarii si pana la data limita de depunere a ofertelor, precum si data licitatiei, este unul destul de mare, astfel incat intreprinzatorii dornici de a participa sa aiba suficient timp pentru pregatirea documentelor.
Asadar, tinerii care sunt dornici sa devina lideri pe piata Software si Web Design, au posibilitatea aceasta prin participare la achizitii publice, conditiile cerute de catre autoritatile contractante nefiind greu de indeplinit.
Licitatia.ro este de 11 ani lider in domeniul monitorizarii achizitiilor publice, urmarind zilnic peste 300 de surse si oferind informatii zilnice privind licitatiile publice si private din peste 80 de domenii.

Sursa: Licitatia.Ro

        Impreuna in lumea afacerilor