Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Oportunitățile economiei circulare pentru IMM-urile din regiunea Mării Negre

ccirCamera de Comerț și Industrie a României (CCIR), care în semestrul I al anului 2020 deține Președinția – în – Exercițiu a Consiliului de Afaceri al Organizației pentru Cooperare Economică la Marea Neagră, împreună cu Institutul de Economie Circulară și Mediu “Ernest Lupan” și în parteneriat cu Reprezentanța Comisiei Europene în România, Ministerul Afacerilor Externe și Federația Asociațiilor Companiilor de Utilități din Energie organizeaza in data de 24 iunie 2020 conferinta “Oportunitățile economiei circulare pentru IMM-urile din regiunea Mării Negre”.

Scopul webinar-ului, desfasurat in format digital, este de a crește nivelul de conștientizare cu privire la utilizarea eficientă a resurselor, prin asigurarea unei tranziții către o economie circulară și verde, în acord cu Pactul Ecologic European. De asemenea, se urmărește identificarea oportunităților rezultate din aplicarea principiilor economiei circulare, cu efect asupra creșterii competitivității, gradului de inovare și progres tehnologic în rândul antreprenorilor din regiunea extinsă a Mării Negre.

Participarea la eveniment este gratuită, însă accesul se va face în baza e-mail-ului de confirmare pe care îl veți primi după efectuarea înregistrării online.

Evenimentul se va desfășura doar în limba engleză. Termenul limită pentru înregistrare este 22 iunie 2020.

Pentru mai multe informații despre eveniment, agenda preliminară si pentru inregistrare vă invităm să consultați website-ul ccir.ro.

        Impreuna in lumea afacerilor