Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Oportunitati de afaceri din Turcia

shutterstock_99725228Firma din Turcia – lider în producția de pantaloni pentru femei este interesata in a stabili relatii comerciale de cooperare cu angrosisti, agenți, dealeri, distribuitori din întreaga lume. Infiintata in anul 1998, este prima fabrica de pantaloni din Turcia.

Firma din Izmir, cel mai important port maritim și cel mai mare oras din vestul Turciei. Este interesata să exporte următoarele produse: condimente, ierburi, fructe uscate, legume uscate, produse de biscuiți, nuci ambalate, dulciuri, conserve și paste făinoase. Cauta distribuitori din întreaga lume, parteneri comerciali care doresc să comercializeze produsele mentionate.

Firma de constructii situata in Antalya cu o experienta vasta in realizarea proiectelor de mare profil, cum ar fi porturi, centre comerciale, hoteluri, doreste sa lanseze un  nou proiect și este în căutarea unui partener de afaceri cu experiență în vanzarea fructelor de mare și a produselor de acvacultură .

Compania turcă, situată în Istanbul, în apropiere de Aeroportul Internațional Atatürk, fondata în 2012, cu 12 angajați, producător de scutece pentru copii și produse industriale de curățat (servetele umede, produse de curatare, produse de igienă) care detine o tehnologie avansată de fabricare a produselor, este în căutare de distribuitori.

Mai multe oportunitati de afaceri din Turcia sunt disponibile in noul numar al buletinului lunar Business Opportunities from Turkey editat Camera de Comert si Industrie din Turcia disponibil online.

        Impreuna in lumea afacerilor