Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Organizare conferinte / congrese / forumuri

DSC_0449-rCamera de Comert si Industrie Bacau prin intermediulCentrului de Promovare Economica PromEc va asigura cadrul si facilitatile necesare in vederea organizarii de conferinte / congrese / forumuri.

In organizarea acestor evenimente echipa noastra va prezinta solutiile cele mai potrivite pentru consultanta, idei, logistica şi strategii de promovare si este  atenta sa administreze fiecare detaliu (de la transport si cazare, transferuri, alegerea celor mai potrivite sali de conferinta, dotate cu toate facilitatile si pana la echipamentele tehnice sau serviciile de entertainment) pentru ca evenimentul sa fie un succes iar clientul degajat complet de aspectele organizatorice sa fie concentrat doar pe obiectivele principale ale intalnirii. 

Conferintele constituie locul ideal pentru intalniri, consultare, schimburi de informatii si discutii pe baza unei tematici / agende prestabilite, care reunesc profesionistii din companiile romanesti cu reprezentanti ai unor institutii publice, ai organizatiilor profesionale, cu analisti si experti reputati. In cadrul conferintelor au loc o serie de intalniri – in general un amestec de forumuri, seminarii, prezentari de rapoarte, si (posibil) dezbateri – impreuna cu oportunitati pentru discutii mai putin formale.

Congresele reprezinta intalnirile organizate la nivel national sau international in care delegatii si invitatii dezbat teme majore in / din domeniile stiintific, economic, cultural sau politic. Avantajul congreselor consta in faptul ca ataca un segment de piata foarte bine delimitat, beneficiind de prezenta, in calitate de vorbitori, a unor personalitati recunoscute in domeniul ales, pe durata a mai multor zile.

In cadrul forumurilor participantii au posibilitatea sa prezinte si sa dezbata opinii si informatii in cadrul unor teme anuntate, idei legate de un subiect important care poate fi discutat si evaluat in conditii de egalitate si informale.

Pentru serviciile de organizare conferinte / congrese / forumuri, pretul se stabileste conform antecalculatie.

Pentru a accesa serviciul de organizare conferinte / congrese / forumuri, contactati Centrul de Promovare Economica Bacau – PromEc sau transmiteti formularul TE 010

Membrii si simpatizantii Camerei de Comert si Industrie Bacau beneficiaza de reducere cu pana la 25% la tarife.

Pentru detalii, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, tel: 0234.570.010, int.106 email: office@ccibc.ro. Persoana de contact: Sorin MERLUSCA, Director, mobil: 0757.575.555

        Impreuna in lumea afacerilor