Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Pana cand puteti depune la APIA, fara penalizari, cererile unice de plata

cadastru-subventie-640x330Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura informeaza ca urmare a penei de curent care a avut loc in Bucuresti, in intervalul 01:00 – 04:00 a.m., serverele institutiei au fost afectate si procesul de primire a cererilor unice de plata a fost perturbat in aceasta dimineata, se arata intr-un comunicat APIA.

Avand in vedere articolele aparute pe acest subiect in mass-media va aducem la cunostiinta ca incepând cu ora 12:30 sistemul informatic APIA este functional si cererile unice de plata 2016 se pot prelua fara probleme.

Mentionam ca, pana la acest moment au fost depuse, in cadrul Campaniei de primire a cererilor unice de plata 2016, un numar de 239.281 cereri, pentru o suprafata de 756.152 hectare.

APIA reaminteste ca cererile unice de plata se depun fara penalizari pana la data de 16 mai. Dupa aceasta data se aplica o reducere de 1% pentru fiecare zi lucratoare, iar dupa data de 10 iunie cererile unice de plata nu mai sunt admise la calcul.

Sprijinul financiar este finantat din Fondul European de Garantare Agricola (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR) si de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR).

Sursa:www.stiriagricole.ro

        Impreuna in lumea afacerilor