Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Parteneriate de afaceri la Ceramica Innova din Valencia

253934_193070767407917_2841056_nCerámica Innova este un eveniment de prezentare a ultimelor noutati in domeniul ceramicii si a produselor din ceramica, care va avea loc la Valencia, Spania, in perioada 1-5 februarie 2016.

Evenimentul este destinat punerii in contact a firmelor spaniole cu experiență în inginerie, logistică și procese de fabricație, în principal pe sectorul ceramicii cu firme din sectorul constructiilor si arhitecturii din intreaga lume.

Această ediţie vor participa peste 40 de producători spanioli, ingineri din domeniu interesati sa identifice oportunitati de colaborare cu firme din strainatate, sub supravegherea si cu sprijinul experţilor Institutului Tehnologic de Ceramică din Valencia.

Principalele activităţi care vor avea loc sunt:

  • Prezentarea de produse inovatoare, servicii şi tehnologii de pe piaţă ce pot fi aplicate in industrie
  • Expoziţie de inovaţii tehnologice din sectorul ceramicii
  • Intâlniri bilaterale organizate în funcţie de interesele specifice ale fiecărui participant
  • Vizita la cele 3 târguri internaţionale: lemn si mobilier (MADERALIA), habitat (HABITAT) si ceramică (CEVISAMA)

Evenimentul se adresează în principal producătorilor de produse din ceramică şi produse auxiliare: gresie, cărămizi, ţigle, toalete, tacâmuri, porţelan, ipsos, adezivi. De asemenea la eveniment pot participa: arhitecti, ingineri, designeri, inventatori precum şi alte companii din sectoare diverse: carton, hartie, lemn.

Pentru asistenta privind desfasurarea evenimentului va sta la dispozitie Centrul Enterprise Europe Network; tel: 0234.570.010, int. 109, email: een@ccibc.ro. Persoana de contact: Petronela STEFAN, mobil: 0748.886.428.

        Impreuna in lumea afacerilor