Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

„Parteneriat Eleno-Roman - intalniri de afaceri”, la Bucuresti

914216_57928000Ambasada Republicii Elene la Bucuresti – Biroul pentru Afaceri Economice si Comerciale alaturi de Camera de Comert Bilaterala Eleno-Romana si cu sprijinul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei organizeaza, joi 23 iunie 2016, “Parteneriatul Eleno-Roman –  intalniri de afaceri”, la Bucuresti.

Evenimentul va fi organizat in contextul vizitei oficiale in Romania a Dlui Dimitrios Mardas, Secretar de Stat in cadrul Ministerului Elen al Afacerilor Externe.

Scopul evenimentului il reprezinta dezvoltarea relatiilor si a schimburilor comerciale bilaterale, precum si crearea si valorificarea oportunitatilor de afaceri.

Delegatia din Grecia va fi compusa din 41 de companii care isi desfasoara activitatea in sectoare precum:

  • materiale de constructii
  • alimente si bauturi,
  • agentii de turism,
  • cosmetice si produse farmaceutice,

Intalnirile de afaceri se vor desfasura joi, 23 iunie 2016 in salile Banatul si Protocol, din cadrul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (Bd. Octavian Goga nr.2, Sector 3, Bucuresti), intre orele 13:00-18:00.

Lista firmelor grecesti este disponibila online.

Firmele din judetul Bacau interesate de identificarea de noi parteneri pot confirma participarea si sa stabileasca intalniri de afaceri prin completarea si transmiterea formularului de participare, pana la data de 16 iunie 2016, la adresa de e-mail: ccibc@ccibc.ro, sau fax: 0234 571 070.

        Impreuna in lumea afacerilor