Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Participati la CONCURSUL DE PLANURI DE AFACERI si obtineti finantare pentru ideea dumneavoastra

startup stiriDaca aveti o idee de afaceri si doriti sa o puneti in practica cu ajutor financiar nerambursabil, va invitam sa participati la competiţia de planuri de afaceri derulata in cadrul proiectului START-P in 2 pasi, care vă poate aduce o finantare de până la 20.000 de Euro.

Camera de Comerțși Industrie Bacau anunță organizarea concursului de idei de afaceri, acțiune prevăzută în cadrul proiectului cu titlul „START-UP în doi paşi –educaţie antreprenorială bazată pe inovare şi ajutor de minimis” – Contract: POSDRU/176/3.1./S/149776, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013, axa prioritara 3 “Creșterea adaptabilității lucrătorilor și a întreprinderilor”, domeniul major de interventie 3.1 “Promovarea culturii antreprenoriale”

Planurile de afaceri vor fi depuse în perioada 25 mai 2015, ora 09.00 – 04 iunie 2015, ora 14.00 (data poștei).

Pentru proiectele care se vor implementa în regiunea Nord-Est (județele Bacău, Iași, Neamț, Suceava, Botoșani, Vaslui) transmiterea și înregistrarea dosarelor se va face la Camera de Comerț și Industrie Bacău, str. Libertății nr.1, cod postal 600052 ,jud. Bacău.

În vederea depunerii planului de afaceri, vă rugăm să consultați Metodologia disponibila pe www.ccibc.ro, la sectiunea STARTUP in 2 pasi sau pe site – ul http://startup.ccibv.ro/concurs.

        Impreuna in lumea afacerilor