Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Participati la Romanian Nautic Expo Bucuresti

800 x 407 px EXPONAUTIC ROExpozitia internationala de ambarcatiuni de agrement, sportive si de pescuit, echipamente si accesorii – Romanian Nautic Expo organizata de Romexpo Sa Bucuresti, va avea loc in perioada 12-15 martie 2015, in cadrul Pavilionului Central Romexpo, locul unde vor fi expuse produse noi, vor fi evaluate tendintele pietei si se vor stabili parteneriate de lunga durata si profitabile din punct de vedere comercial.

Prin organizarea acestei expozitii, Romexpo are ca scop crearea unui mediu propice in care producatorii, importatorii, distribuitorii, specialistii in domeniul nautic si reprezentatii institutiilor publice si private sa interactioneze, sa comunice si sa se informeze asupra stadiului actual si a perspectivelor pentru piata nautica din Romania si Europa.

Conform Institutului National de Statistica, industria de constructii navale se situeaza pe locul 2 in top 10 al exporturilor Romaniei.
Romania beneficiaza de 1075 de kilometri de Dunare pe care se poate naviga, plus un numar important de alte rauri interioare destinate navigatiei si pe care se pot practica sporturi nautice. De asemenea, 15 lacuri sunt declarate cai navigabile.

Mai mult, piata nautica devine din ce in ce mai accesibila, nu mai este un domeniu dedicat exclusiv celor cu venituri mari, ci si clasei de mijloc. Si in Romania, tot mai multe persoane apartinand clasei de mijloc sunt interesate de achizitionarea unei ambarcatiuni sau de obtinerea unui certificat de conducator de ambarcatiuni.

Luand in considerare toate acestea, organizarea de catre Romexpo a Romanian Nautic Expo reprezinta un avantaj, tinand cont de experienta si lunga traditie pe care Romexpo S.A. o are in organizarea de targuri si expozitii.

In vederea promovarii firmelor de profil din judetul Bacau, Camera de Comert si Industrie Bacau sprijina participarea tuturor celor interesati din judetul Bacau la acest eveniment de importanta nationala si internationala.

Firmele membre ale Camerei de Comert si Industrie Bacau beneficiaza de reduceri de pana la 15% la tarifele de inchiriere a spatilor expozitionale.

Pentru a va informa despre cum puteti deveni membru al Camerei de Comert si Industrie Bacau si avantajele oferite de aceasta calitate, precum si pentru sprijin in vederea participarii la expozitia Romanian Nautic Expo, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la: tel 0234.57.10.70, int. 120, email ccibc@ccibc.ro, prin Petronela STEFAN, Director, mobil 0748/886.428.

Alte informatii despre expozitia Romanian Nautic Expo sunt disponibile pe www.exponautic.ro

        Impreuna in lumea afacerilor