Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Peste 200 de firme băcăuane s-au clasat în Topul Național al Firmelor

Topul Național al Firmelor, cel mai important eveniment de business al anului, se va desfășura joi, 10 noiembrie 2016, ora 18.00, la Centrul Expozitional Romexpo.

Evenimentul organizat de Camera de Comerț și Industrie a României va premia cele mai performante companii din 6 domenii de activitate –agricultură, silvicultură și pescuit, industrie, construcții, comerț și turism, servicii, cercetare-dezvoltare și high-tech.

banner-tnf-2016-roClasamentul este realizat pe baza unei metodologii complexe și unitare la nivel național, prevăzută de lege şi implementată de fiecare Cameră de Comert si Industrie la nivel de județ. Topul analizează indicatori precum cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și eficiența utilizării capitalului angajat.

Pe primele locuri (1-10) la nivel naţional s-au clasat peste 12.000 companii – operatori economici din diferite sectoare de activitate: peste 610 din agricultură, silvicultură și pescuit, 4.300 din industrie, 580 din construcții, circa 2.800 din comerț și turism, aproape 3.400 din servicii, 460 din cercetare-dezvoltare și high-tech.

4.812 de companii, cu o cifră de afacere de 102 miliarde de euro, s-au clasat în primele 3 locuri ale topului, dintre care 1.868 pe locul I. Acestea se vor regăsi în catalogul tipărit, iar versiunea electronică va pune la dispoziția celor interesați toate cele 12.230 de firme clasate pe primele 10 locuri.

Începând cu acest an au fost luate în considerare grupele de activitate de 4 cifre, ceea ce permite realizarea unui clasament mai specializat. Față de 272 grupe de activitate analizate pentru realizarea clasamentelor topurilor de firmă, începând cu anul 2016 sunt analizate 615 grupe CAEN de 4 cifre.

Din judetul Bacau, 221 de firme s-au clasat pe primele 10 locuri in Topul Național al Firmelor :

  • 15 firme în secțiunea Agricultura, silvicultura, pescuit
  • 103 firme în secțiunea Industrie
  • 10 firme în secțiunea Construcții
  • 48 firme în secțiunea Comert si Turism
  • 42 firme în secțiunea Servicii
  • 3 firme in sectiunea Cercetare, dezvoltare si high tech

Dintre acestea, 30 firme din judetul Bacau s-au clasat pe LOCUL I, 31 firme s-au clasat pe LOCUL II și 24 firme s-au clasat pe locul al III-lea.

Invitam firmele din judetul Bacau clasate in Topul National al firmelor sa participe la eveniment, avand convingerea ca acesta poate constitui si o oportunitate de a identifica si socializa cu potentiali parteneri de afaceri din tara.

Vom reveni cu detalii despre lista firmelor din județul Bacău laureate în Topul Național al Firmelor.

        Impreuna in lumea afacerilor