Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Peste 400 de producatori si procesatori din industria laptelui vor participa la East-European Dairy Initiative Forum

IMG_4043Mai bine de 400 de producatori si procesatori din industria laptelui, din peste 20 de tari, vor lua parte, pe data de 3 martie 2016, la Kiev, la Forumul Est-European pentru Initiativa in Sectorul Laptelui(East-European Dairy Initiative Forum).

Evenimentul isi propune, pe de-o parte, sa analizeze problemele actuale ale sectorului laptelui din zona est-europeana, iar, pe de alta parte, sa ajute la formarea unei viziuni strategice, pe termen mediu si lung, a acestui sector.

De asemenea, in cadrul Forumului Est-European pentru Initiativa in Sectorul Laptelui, cei prezenti vor avea ocazia sa prezinte si sa dezbata noi inovatii tehnologice din sectorul laptelui.

Cel mai important eveniment al anului din sectorul laptelui va aduce astfel la aceeasi masa specialisti din cele mai importante companii de profil, reprezentanti ai Guvernului, reprezentanti ai asociatilor si organizatiilor internationale de profil, precum si reprezentanti ai unor institutii financiare sau ambasade.

Forumul Est-European pentru Initiativa in Sectorul Laptelui este organizat cu suportul Ministerului ucrainean al Agriculturii, al Organizatiei Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura, precum si cu sprijinul Bancii Europene.

Sursa:www.stiriagricole.ro

        Impreuna in lumea afacerilor