Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Peste 7 milioane de lei pentru achizitia de echipamente medicale

imagine-studiu-AutoSpitalul orasenesc Buhusi, organizeaza in data de 29.07.2016 licitatie pentru furnizare, instalare, punere in functiune si instruire in utilizare aparatura si echipamente medicale. Acordul-cadru se incheie cu un singur agent economic, durata acestuia fiind de 36 luni.

Valoarea estimata fara TVA este cuprinsa intre 2.805.547 lei si 6.900.748,5 lei. Cuantumul garantiei de participare este de 138.000 lei. Perioada de valabilitate a garantiei de participare este de 90 zile calendaristice de la data limita pentru primirea ofertelor. Modul de constituire a garantiei de participare: printr-un instrument de garantare irevocabil emis, in conditiile legii, de o societate bancara ori de o societate de asigurari; sau virament bancar cu conditia confirmarii de catre banca emitenta cel tarziu la data si ora limita stabilita pentru depunerea ofertelor.

Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare 05.07.2016 16:00. Criteriul dupa care se va atribui contractul este pretul cel mai scazut.

Alte informatii privind modul de desfasurare, conditiile de participare, precum si documentatia aferenta, se regasesc pe site-ul licitatia.ro.
Licitatia.ro este lider in monitorizarea licitatiilor publice din Romania si monitorizeaza zilnic peste 500 de surse publice, trimitand alerte zilnice abonatilor sai cu licitatiile atent selectate pe domenii de activitate.

Sursa: licitatia.ro 

        Impreuna in lumea afacerilor