Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Postari gratuite de oferte de afaceri pe site-ul Federatiei Camerelor de Comert din Israel

israelFederatia Camerelor de Comert din Israel (FCCI), cea mai mare organizatie de afaceri din Israel, propune Camerei de Comert si Industrie Bacau si prin aceasta mediului de afaceri din Bacau, posibilitatea inscrierii in mod gratuit a firmelor interesate in baza sa de date care contine mii de oferte de afaceri ale unor firme straine care doresc sa dezvolte colaborari cu societati israeliene.

Totodata, in sectiunea Oportunitati de afaceri din Israel, de pe site-ul FCCI se regasesc cateva sute de oferte de afaceri ale importatorilor, exportatorilor si prestatorilor de servicii din aceasta tara care cauta parteneri de afaceri pe plan international. In cazul in care sunteti interesat sa intrati in contact cu o anumita firma, dintre cele mentionate, acest serviciu va este oferit in mod gratuit de catre FCCI.

Mai multe detalii pot fi obtinute contactand Centrul de Promovare Economica Bacau – PromEc al Camerei de Comert si Industrie Bacau la email: office@ccibc.ro sau accesand site-ul FCCI https://www.chamber.org.il/en/

        Impreuna in lumea afacerilor