Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Firma din Ucraina cauta colaboratori

visi-business-opportunity-health-supplementsFirma din Ucraina specializata in proiectarea infrastructurii feroviare, autostrazi, constructii industriale, civile si rezidentiale este interesata de noi colaboratori din Romania.

Compania efectueaza întreaga gamă de studii de inginerie, inclusiv cele geodezice, geologice, ecologice și hidrometeorologice, elaborează documentația privind proiectarea și estimarea pentru construirea instalatiilor de infrastructură feroviara, drumuri auto, constructii industriale si civile în diverse stadii de proiectare, incepand cu  soluții de bază și terminând cu documentația de proiect și inginerie.

Principalele activitati ale companiei sunt:

1. Proiectarea de cai ferate si infrastructura feroviara incluzand:

  1. noi linii de cale ferata, precum si de renovare a sectiunilor existente de cale ferata
  2. linii de tramvai
  3. noi puncte de trecere de cale ferata
  4. automatizare pentru cai ferate, dispozitive de telecontrol si comunicare
  5. sisteme de alarma de securitatate si de incendiu
  6. instalatii de infrastructura feroviara

2. Proiectarea de drumuri noi, precum si elaborarea documentatiei de proiectare pentru reconstructia si reparatia capitala a drumurilor existente din orice categorie, inclusiv: noduri de schimb pentru drum pe doua niveluri, facilitati de infrastructura rutiera, pod de trecere plutitor, lucrari de protectie la mal

4. Elaborarea documentatiei pentru constructii, renovari si reparatii ale structurilor inginieresti: poduri, tuneluri si pasaje, rigole, ziduri de retinere.

5. Proiectare cladirilor industriale, civile, publice si rezidentiale, inclusiv punerea în aplicare a calculelor si proiectarea structurii din beton si otel armat, protectii la fulgere si foc, protectia împotriva coroziunii structurii cladirii

6. Conducte pentru procesarea apei, conducte de canalizare interne, sisteme de alimentare cu energie termica sisteme de incalzire, sisteme de ventilare, aranjamente interne de alimentare cu gaze, aranjamente externe de alimentare cu gaze.

7. Proiectarea planurilor pentru organizarea constructiilor si organizarea planurilor de munca si de demolare

8. Evaluarea impactului asupra mediului, eficienta energetica, protectia muncii

Pentru realizarea activitatilor principale, firma detina suficienta experienta, si resursele necesare incluzand un personal calificat de 340 de angajati, infrastructura necesara, echipamente de birou moderne.

Pentru informatii suplimentare privind oferta firmei din Ucraina precum si datele de contact ale acesteia va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la tel. 0748/886.428, email office@ccibc.ro, persoana de contact Petronela STEFAN, director.

        Impreuna in lumea afacerilor