Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Prezentari de firma / produse / servicii – o metoda moderna de promovare

_DSC0005Pe o piata in care consumatorii sunt asaltati de o abundenta de oferte de produse si servicii, promovarea firmei presupune o cautare permanenta de noi variante care sa atraga atentia si sa diferentieze produsele firmei de cele ale competitorilor.

In conditiile de concurenta actuale, patrunderea pe o piata noua, lansarea unui nou produs / serviciu, imbunatatirea imaginii firmei, depind intr-o mare masura de identificarea canalelor de promovare potrivite.

Una dintre metodele cele mai eficiente pentru promovare, datorita raportului optim cost / impact grup tinta, o reprezinta organizarea de evenimente specializate de tipul prezentare de firma / produse / servicii.

Avantajele acestui instrument de promovare sunt legate de cresterea notorietatii, garantia ca oferta ajunge la publicul tinta interesat, posibilitatea prezentarii punctelor tari ale produselor / serviciilor direct catre potentialii clienti, beneficii care au un efect pozitiv pe termen mediu si lung in activitatea firmei.

Serviciile necesare pentru asigurarea desfasurarii in bune conditii si atingerea obiectivelor prezentarii de firma / produse / servicii tin de:

  • asigurarea grupului tinta, intre 20 si 40 de firme, sau in functie de nevoile firmei;
  • asigurarea salii de desfasurare a evenimentului si a echipamentelor necesare: videoproiector, laptop, flipchart, roll-up-uri;
  • promovarea evenimentului in mediile online si offline;
  • servicii catering conform solicitarii
  • asigurarea participarii firmelor de publicitate;
  • promovarea post-eveniment in mediul online;
  • evaluarea evenimentului prin centralizarea si interpretarea feedback-ului participantilor.

Pentru ca un asemenea eveniment sa obtina rezultatele scontate, este necesar sa se apeleze la un organizator care are personal specializat, detine baze de date cu potentiali clienti ai firmei si are la dispozitie instrumentele de promovare si atragere participanti la eveniment.

Pentru detalii suplimentare si sprijin in vederea organizarii de prezentari de firma / servicii / produse, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la: tel 0748 886 428, email office@ccibc.ro, persoana de contact Petronela STEFAN, Director.

        Impreuna in lumea afacerilor