Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Prima editie a epozitiei ''Fabricat in Moldova'', Iasi, 25-27 noiembrie

 

FIHAVIn perioada 25 – 27 noiembrie 2016, va avea loc prima editie a expozitiei „Fabricat in Moldova”, in incinta Palas Mall, Iasi, organizata de catre: Camera de Comert si Industrie a Republicii Moldova, Camerele de Comert si Industrie Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava, Vaslui, Primaria Iasi, Camera Bilaterala de Comert si Industrie Republica Moldova – Romania si Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova.

Expozitia „Fabricat in Moldova” este o proiectare a expozitiei nationale, scopul acestia fiind de a contribui la crearea conditiilor favorabile pentru sustinerea producatorilor moldoveni in vederea identificarii de parteneri de afaceri din Romania si facilitarea schimburilor comerciale bilaterale dintre celor doua tari.

La expozitie participa 67 de firme din Republica Moldova, suprafata expozitionala fiind de 450 mp. Lista expozantilor este disponibila on-line.

Inaugurarea expozitiei va avea loc vineri, 25 noiembrie, ora 11.00, in prezenta Viceprim-ministrului Dl. Costin Borc, Ministrul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de afaceri, a omologului său din Republica Moldova – Dl. Octavian Calmâc, si a altor oficiali din cele două state.

Expozitia este deschisa pe perioada 25 – 27 noiembrie, intre orele 10.00 – 22.00, la Palas Mall, Iasi.

In cadrul manifestarii vor avea loc Forumul Bilateral de afaceri si seminarii / workshopuri cu teme de internationalizare.

Pentru mai multe informatii va sta la dispozitie  Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, la tel: 0742.504.708, email office@ccibc.ro,

        Impreuna in lumea afacerilor