Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Prima editie Bucharest Pet Exhibition – Expozitie de animale de companie

petBucharest Pet Exhibition, singurul eveniment din Romania care aduce sub acelasi acoperis expozitii nationale si internationale de pisici, caini si porumbei, isi deschide usile incepand de maine 04 martie pana duminica 06 martie, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo. 

Bucharest Pet Exhibition si-a propus sa ofere vizitatorilor trei zile de expozitie si de show-uri cu si pentru animale, in care publicul va fi implicat activ. Expozantii au fost selectati cu atentie, fiind prezentate cele mai bune produse si servicii. 

In pavilionul C2 al Romexpo, se pot admira cei mai frumosi ciobanesti romanesti: mioritici, carpatin, corb si de Bucovina, in cadrul unor concucursuri internaționale organizate de Asociatia Chinologica Metropolitana Bucuresti.

Companiilor expozante li se va asigura tot sprijinul pentru a-si optimiza participarea la aceasta expozitie, pentru a-si promova si vinde produsele si serviciile intr-un mediu profesionist, beneficiind de expertiza unei echipe cu experienta in domeniul organizarii targurilor si expozitiilor.

Avand in vedere ca in cadrul BUCHAREST PET EXHIBITION se vor organiza expozitii nationale si internationale, cu jurizare, pentru caini, pisici si pasari, competiții de agility, best in show și demonstrații de dresaj!.

Medicii veterinari si studentii Facultatii de Medicina Veterinara beneficiaza de acces gratuit la expozitie.

Programul de vizitare: 04 – 06 martie 2016 (vineri – duminica): 10.00 – 19.00.

Programul manifestarilor conexe:

  • Vineri 04 martie 2016: Seminar “Patologie ecvine”, Sala de conferinte a pavilionului C1, ora: 11.00 – 15.00 si Seminar “Patologie bovine”, Sala de conferinte a pavilionului C1, ora:16.00 – 19.00.
  • Sambata 05 martie 2016: Seminar “Ortopedie”, Sala de conferinte a pavilionului C1 din Romexpo, ora:11.00 – 19.00;
  • Duminica 06 martie 2016: Seminar “Dermatologie”, Sala de conferinte a pavilionului C1 din Romexpo, ora:10.00 – 19.00;

Fiecare eveniment este creditat cu 15 puncte acreditate CMVRO, organizate de Colegiul Medicilor Veterinari – filiala Municipiului Bucuresti

Bilet intrare adulti si studenti: 10 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita.

Mai multe detalii despre  BUCHAREST PET EXHIBITION gasiti pe site-ul:  www.petexhibition.ro

        Impreuna in lumea afacerilor