Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

PRIMAVARA LA ROMEXPO – Targ de bunuri de larg consum

800 x 407 - Primavara la Romexpo - RO

Romexpo a lansat intre 4 si 6 martie 2016 cel mai nou targ dedicat bunurilor de larg consum.

Romexpo a propua o noua manifestare expozitionala unde cei interesati s-au pus la curent cu tendintele primavara – vara in ceea ce priveste vestimentantia si accesoriile, si-au putut achizitiona produsele cosmetice potrivite debutului sezonului cald si unde au putut gasi antichitati sau produse pentru casa si gradina care sa completeze atmosfera primitoare din caminul dumneavoastra, toate la preturi promotionale.

Primavara la Romexpo a fost locul ideal care a inspirat in alegerea celor mai frumoase cadouri pentru toti cei dragi. Produsele artizanale, hand-made si decoratiunile in stil vintage sau modern au stat la dispozitia iubitorilor de frumos si a celor care sunt mereu in cautarea bunului gust!

Nici pasionatii de dulciuri, mai mari sau mai mici, nu au fost uitati! Prajiturile ca la mama acasa, ciocolata bio, bomboanele cu diferite arome, briosele, dulciurile dietetice destinate doamnelor care au vrut sa isi protejeze silueta, caramelele ca in vremea copilariei, au incantat papilele gustative si au indemnat pe vizitatori sa facai un cadou sincer si delicios pentru cei apropiati.

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la expoziția prezentata, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău a oferit reduceri de pana la 20% la tarifele de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii suplimentare privind desfasurarea evenimentelor sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea Evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro.

Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la expozitiile viitoare din cadrul Romexpo, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, persoana de contact Petronela STEFAN la tel 0234.57.10.70, int. 120, email ccibc@ccibc.ro, mobil 0748/886.428.

 

        Impreuna in lumea afacerilor