Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

PRIMAVARA LA ROMEXPO va da startul sezonului reducerilor de primavara

800 x 407 - Primavara la Romexpo - ROPrimavara la Romexpo, targul de bunuri de larg consum care se va desfasura in perioada 4-6 martie 2016 la Romexpo, va da startul sezonului reducerilor de primavara!

Acest eveniment va reuni producatori, importatori si distribuitori de imbracaminte, incaltaminte, decoratiuni, cosmetice, produse traditionale si de artizanat, dulciuri si produse apicole, colectionari, anticari, dar si artisti care vor furniza o gama bogata de cadouri specifice sarbatorilor de primavara. Vor fi prezente atat companiile cu traditie pe piata bunurilor de larg consum, dar si micii producatori – artizani, mesteri, anticari sau artisti.

Motive de a participa la PRIMAVARA LA ROMEXPO:

  • Veti putea vinde produsele dumneavoastra intr-un cadru adecvat;
  • Veti avea oportunitatea de a va intalni cu potentiali clienti si parteneri si sa incheiati contracte sau parteneriate pe termen lung;
  • Va veti fideliza clientii actuali cu oferte de nerefuzat si veti atrage noi cumparatori;
  • Veti avea ocazia de a recruta distribuitori si agenti de vanzare;
  • In aceeasi perioada, in Centrul Expozitional Romexpo va avea loc BUCHAREST PET EXHIBITION – Expozitie de animale de companie care va atrage, la randul ei, un numar mare de vizitatori.

Tarifele pentru inchirierea spatiilor expozitionale sunt diferentiate in functie de configuratia standurilor, respectiv:

  • 1 latura libera 25 euro/mp
  • 2 laturi libere 27 euro/mp
  • 3 laturi libere 29 euro/mp
  • 4 laturi libere 31 euro/mp

Tarifele stipulate nu contin TVA.

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la expoziția prezentata, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău oferă reduceri de pana la 20% la tarifele de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii suplimentare privind desfasurarea evenimentelor sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea Evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro.

Pentru sprijin și asistență în vederea înscrierii la expoziția PRIMAVARA LA ROMEXPO, vă stă la dispoziție Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, persoana de contact Petronela STEFAN la tel 0234.57.10.70, int. 120, email ccibc@ccibc.ro, mobil 0748/886.428.

        Impreuna in lumea afacerilor