Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Primul Congres International al Rasei Baltata tip Simmental va avea loc la Targu Mures

Cows On On Farmland In The Netherlands

Federatia Crescatorilor de Bovine, Asociatia de Control Oficial a Productiilor si Organizatia Nationala de Insamantari, cu sprijinul Ministerului Agriculturii, organizeaza la Targu Mures, timp de doua zile, 7 si 8 august, prima editie a Congresului International al Rasei Baltata tip Simmental.

Evenimentul va debuta in data de 7 august cu un workshop tinut in sala Prefecturii Mures, ai carui speakeri vor fi atat din Romania, cat si din strainatate. Pe lista invitatilor din strainatate sunt dr. Georg Rohmoser, secretar general Asociatia Europeana de Baltata, Thomas Nibler, Federatia Crescatorilor de Bovine (ASR) Germania, dr. Aumann Johannes, director Besamungsverein Neustadt, Albrecht Strotz, director Program Ameliorare, Juergen Duda, Organizatia de COP Bayern.

Obiectivele Congresului sunt: afilierea crescatorilor de Baltata din Romania la grupul european de crescatori, inscrierea FCB in Federatia Europeana de Baltata, si armonizarea programului de ameliorare din Romania cu programul european comun.

Programul evenimentului, din data de 8 august, include prezentari de animale in ring, expozitie cu vanzare de utilaje agricole, seminte, pesticide, servicii, tombola, masa campeneasca.

Congresul International al Rasei Baltata tip Simmental va avea loc la Sala Manej a Depozitului de armasari din Targu Mures.

Sursa: www.stiriagricole.ro

        Impreuna in lumea afacerilor