Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Programul Operațional Competitivitate 2014-2020: 511 proiecte au fost depuse în cadrul AP1

posts-8Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Competitivitate (POC) 2014-2020, anunță închiderea primelor apeluri de proiecte lansate în cadrul Axei Prioritare 1 „Cercetare, dezvoltare tehnologica și inovare în sprijinul competitivității economice și dezvoltării afacerilor„.

În urma închiderii celor șase apeluri de proiecte cu termen limită din cadrul AP 1, au fost depuse 511 proiecte, cu o valoare totală a asistenței nerambursabile echivalentă cu aproximativ 1.706.820.963 Euro.

Din cele șapte apeluri de proiecte lansate pe POC, șase au fost cu termen limită (proiectele s-au depus în perioada 27 iunie – 1 septembrie a.c.), iar un apel de proiecte este cu depunere continuă până la finalizarea bugetului alocat (Proiecte pentru întreprinderi inovative de tip start-up și spin-off). Spin-off-urile sunt întreprinderi care urmează să se înființeze pe baza unui rezultat obținut în organizații de cercetare de drept public (instituție de cercetare-dezvoltare sau de învățământ superior).

Sursa: www.finantare.ro

        Impreuna in lumea afacerilor