Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Promovati-va afacerea la expoziţiile Romexpo

In perioada urmatoare, la centrul expozitional Romexpo Bucuresti vor avea loc cele mai importante targuri ale sezonului de primavara dedicate promovării firmelor din sectorul construcţii şi firmelor din industria lemnului.

Pentru promovarea constructorilor, tehnologiilor, echipamentelor, utilajelor şi materialelor pentru construcţii, a producătorilor / furnizorilor de instalaţii şi a specialistilor in decoratiuni şi amenajari interioare, ROMEXPO organizează în perioada 26 – 29 martie 2015:

constructexpoConstruct expo, unul dintre cele mai cunoscute targuri din tara, aflat la a XXII a editie, care promoveaza ultimele tendinte si inovatii in domeniul tehnologiilor, echipamente, utilajelor si materialor pentru constructii. Evenimentul reprezinta o oportunitate de a face schimb de idei pentru cei care doresc sa fie inovativi si vor sa furnizeze produse si servicii de calitate. In centrul atentiei, se va afla si arhitectura contemporana, tehnologiile si solutiile verzi. Expozitia va avea loc in Pavilionul Central din cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

Romtherm, expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, BANNER ROMTHERM OKracire si de conditionare a aerului va prezenta cele mai noi tendinte din domeniul instalatiilor de alimentare cu apa, sanitare si canalizare, instalatiilor de alimentare cu gaze, instalatiilor tehnologice, instalatiilor termice, de incalzire, instalatiilor de ventilare, climatizare, frigorifice, a produselor si instalatiilor cu rol in securitatea la incendiu. Evenimentul va fi adresat producatorilor, importatorilor dar si distribuitorilor, la nivel national si international. Expozitia se desfasoara in pavilionul expozitional C2 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

ambientexpoAmbient Expo, reuneste cele mai importante companii producatoare, importatoare sau distribuitoare de sisteme si decoratiuni pentru amenajari interioare si exterioare. Evenimentul se adreseaza atat companiilor din sectorul home&deco, cat si publicului larg, interesat sa ia pulsul noilor tendinte in materie de tehnologie si design. Targul va avea loc in pavilioanele A1 si C1 si platforma 4 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

mobilaexpoProducatorii si comerciantii de mobilier, pot participa la Mobila Expo – Targ de mobila cu vanzare.  Noutatea absoluta pe care MOBILA EXPO o aduce pe piata targurilor de profil din Romania este faptul ca vizitatorii vor putea achizitiona pe loc produsele expuse si, in acelasi timp, vor beneficia si de cele mai mari discount-uri, promotii si oferte speciale valabile exclusiv pe perioada manifestarii, pentru comenzile si contractele incheiate in targ.

flowers and garden roIn paralele cu aceste evenimente se desfasoara si Expozitia Internationala de flori Expo Flowers & Gardens care se adreseaza in primul rand importatorilor, exportatorilor si distribuitorilor de flori si plante, comerciantilor, arhitectilor peisagisti si companiilor de peisagistica, oamenilor de afaceri horticultori, distribuitorilor de produse necesare intretinerii spatiilor verzi si proprietarilor de sere. Expozitia va prezenta cele mai originale si creative produse si servicii din domeniul amenajarilor peisagistice, horticulturii si gardinaritului, oferind astfel posibilitatea vizitatorilor de a negocia direct si a incheia contracte la preturi avantajoase cu furnizorii de solutii si produse horticole.

Motive de participare in calitate de expozant:

 • Veti beneficia de oportunitatea unica de a pune in valoare produsele, tehnologiile si proiectele pe care firma dumneavoastra le dezvolta in domeniu;
 • Veti intalni potentiali clienti si parteneri, cu care veti avea ocazia sa incheiati contracte;
 • Veti fi la curent cu investitiile din domeniu, dar si cu ultimele tendinte din industrie, atat din Romania, cat si la nivel european;
 • Pe durata expozitiei vor fi organizate conferinte si seminarii, prezentari, demonstratii, concursuri si workshop-uri dedicate in special vizitatorilor specialisti;
 • Evenimentele vor fi promovate prin spoturi TV si radio derulate in mass-media centrala si de specialitate, prin articole in presa scrisa generalista si de specialitate, prin campanii online, outdoor si indoor, prin website-ul propriu si pe retele de socializare (Facebook, Twitter, LinkedIn), cat si prin intermediul Ambasadelor romane in strainatate si a Camerelor de Comert si Industrie din Romania.

Tarifele pentru inchirierea spatiilor expozitionale sunt diferentiate in functie de configuratia standurilor, respectiv:

 • Taxa de inscriere – 150 EURO
 • Chirie spatiu interior cu:
 • 1 latura libera: 115 EURO/mp
 • 2 laturi libere: 120 EURO/mp
 • 3 laturi libere: 125 EURO/mp
 • 4 laturi libere: 130 EURO/mp
 • Chirie spatiu exterior: 40 EURO/mp

În vederea promovării firmelor din domeniu pe plan naţional şi internaţional, Camera de Comerţ şi Industrie Bacău sprijină participarea firmelor băcăuane la CONSTRUCT EXPO, ROMTHERM AMBIENT EXPO ŞI MOBILA EXPO.

Firmele membre ale Camerei de Comerţ şi Industrie Bacău beneficiază de reduceri cu 20% din tarifele de participare.

Pentru a va informa despre cum puteti deveni membru al Camerei de Comert si Industrie Bacau si avantajele oferite de aceasta calitate, precum si pentru sprijin in vederea participarii la targurile ROMEXPO va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la tel 0234.57.10.70, int. 120, email ccibc@ccibc.ro, prin Petronela STEFAN, Director, mobil 0748/886.428.

        Impreuna in lumea afacerilor