Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Recomandari privind completarea Cererii de Finantare pentru proiecte PNDR

Posdru-1030x531Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale recomanda solicitanților de fonduri nerambursabile acordate prin PNDR 2020 sa foloseasca la depunere cea mai recenta versiune a Cererii de Finantare si a Cererii de Plata, disponibile pe pagina oficiala a Agentiei (www.afir.info), pentru a evita generarea de erori tehnice la incarcarea Cererii de Finantare in sistemul informatic de depunere al AFIR.

Astfel, Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) ii sfatuieste pe cei care depun proiecte, sa completeze mai intai toate documentele anexe la Cererea de Finantare si, ulterior, chiar inaintea de a depune proiectul, sa descarce si sa completeze Cererea de Finantare. In cazul in care nu se utilizeaza ultima versiune a Cererii de Finanțare, pot aparea neconcordanțe cu aplicațiile disponibile și proiectul sa fie respins de sistemul electronic de depunere.

AFIR realizeaza periodic update-uri (actualizari) de ordin tehnic pentru a asigura, atunci cand este cazul, compatibilitatea dintre versiunile formularelor și sistemul informatic.

Mentionam, totodata, ca recomandarea folosirii ultimei versiuni disponibile este valabila si pentru completarea Cererii de Plata, tocmai pentru a evita eventuale erori de ordin tehnic și pentru a scurta timpul de incarcare a Cererii in sistem.

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale reamintește tuturor celor interesați ca incepand cu 28 aprilie 2016 primeste proiecte de investitii in cadrul primei sesiuni de depunere a proiectelor aferenta anului 2016, prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020 (PNDR 2020). Alocarea bugetara disponibila in aceasta sesiune pentru cei care doresc sa dezvolte proiecte europene in agricultura și dezvoltare rurala este de peste 541 milioane de euro pentru submasurile lansate pe 28 aprilie 2016.

Pentru intocmirea proiectelor de investitii, solicitantii pot consulta Ghidul Solicitantului, disponibil pe site-ul Agentiei, www.afir.info, la secțiunea „Investitii PNDR”, in pagina dedicata fiecarei submasuri in parte.

 Sursa: AFIR

        Impreuna in lumea afacerilor