Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

RECORD.
Peste 1.000 de vizitatori unici au accesat
site-ul www.ccibc.ro în data de 07 mai 2015

Multumim tuturor vizitatorilor care accesează site-ul www.ccibc.ro si retelele de socializare ale Camerei –

fb twitter linkedin

Cei peste 1.000 de vizitatori unici din data de 07 mai 2015 sunt un indicator important pentru noi, susţinând dorinţa noastră de a continua să diseminăm informaţii utile – legislaţie, conferinţe, congrese, forumuri, târguri şi expoziţii – structurate pe domenii de activitate, ştiri, evenimentele Camerei şi cele organizate de partenerii noştri – expoziţii realizate la nivel local, regional, naţional, internaţional, şi, nu în ultimul rând extras zilnic din mass-media naţională în Revista Presei Economice.

Site-ul Camerei este un instrument pentru diseminarea informaţiilor primite în circuitul informaţional al Camerei de la autorităţi publice, asociaţii de afaceri, firme şi partenerii Camerei din ţară şi străinătate.

De asemenea, site-ul Camerei www.ccibc.ro este un instrument important de promovare on-line a firmelor, prin aplicaţia Business Directory şi posibilitatea afişării unui banner publicitar în aplicaţia Business Directory si in panoul principal al site-ului.

Vă stăm la dispoziţie şi avem rugămintea să nu ezitaţi să ne comunicaţi sugestiile dumneavoastră privind informaţiile de interes pentru firme!

Obiectivul nostru este să continuăm să dezvoltăm fluxul informaţional şi, pentru aceasta rugăm toţi partenerii noştri şi nu numai, de a ne comunica şi transmite informaţii utile pentru activitatea firmelor!

Statistici ale site-ului www.ccibc.ro:

 

trafic rank
  • peste 4500 vizitatori unici / saptamana,
  • între 15.000 – 20.000 vizitatori unici / lună
 alexa
  • Locul I in ierarhia site-urilor Camerelor de Comert din Romania
 google-analytics-logo
  • rankul 6 din 10

        Impreuna in lumea afacerilor