Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Reduceri de pana la 20% prin CCI Bacau pentru participarea la Expozitia ”AUTO EXPO” - ROMEXPO Bucuresti

auto_expo_headerIn perioada 28 – 31 mai 2015 ROMEXPO SA Bucuresti organizeaza prima editie AUTO EXPO urmarind sa dezvolte un eveniment cu caracter personalizat, care se adreseaza distribuitorilor, importatorilor si profesionistilor din domeniul auto, accentul fiind pus nu doar pe autoturismele mici, pentru transport de persoane, ci si pe camioane si masini utilitare, fie ca este vorba de un produs nou sau unul second-hand.

ROMEXPO a dezvoltat, special pentru firmele participante la AUTO EXPO, o oferta financiara care sa dea posibilitatea firmelor expozante sa isi promoveze produsele cu costuri mici, adecvate perioadei pe care industria auto in Romania o traverseaza.

In cadrul expozitiei sunt asteptate companii din Romania si din strainatate care ofera produse si servicii in domeniul industriei auto. In plus, evenimentele conexe vor constitui un alt punct de atractie, contribuind astfel la crearea unui mediu favorabil interactiunii.

In vederea promovarii domeniului auto in judetul Bacau, Camera de Comert si Industrie Bacau sprijina participarea firmelor cu activitate in industria auto din judetul Bacau la acest eveniment de importanta nationala si internationala.

Firmele membre ale Camerei de Comert si Industrie Bacau beneficiaza de reduceri de pana la 20% la tarifele de inchiriere a spatilor expozitionale.

Pentru a va informa despre cum puteti deveni membru al Camerei de Comert si Industrie Bacau si avantajele oferite de aceasta calitate, precum si pentru sprijin in vederea participarii la expozitia  AUTO EXPO, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la: tel 0234.57.10.70, int. 120, email office@ccibc.ro, prin Petronela STEFAN, Director, mobil 0748/886.428.

Alte informatii despre AUTO EXPO – ediţia de primavara sunt disponibile pe www.autoexpo.ro

        Impreuna in lumea afacerilor