Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

S-a reprogramat cursul de Comunicare in limba germana

germ_comunicatCursul de limba germana organizat de Scoala de Comert si Industrie, fundatia Camerei de Comert si Industrie Bacau, s-a reprogramat pentru perioada 02 – 27 februarie 2015.

Cursul se adreseaza incepatorilor si pune accent pe dezvoltarea abilitatilor de a conversa in limba germana.

Cursul imbina in mod util cele doua parti componente (partea teoretica si partea practica), cu scopul de a intampina nevoile cursantilor de a aplica efectiv ceea ce li se ofera in partea teoretica a cursului.

Metodele moderne de instruire combinate cu interactiunea dintre participanti si lectori permit o aprofundare imediata a cunostintelor necesare pentru a sustine o conversatie in limba germana si  urmaresc dezvoltarea celor cinci competente fundamentale in folosirea unei limbi straine: intelegerea limbii vorbite, exprimarea orala, intelegerea limbii scrise, redactarea corecta a unui text scris si interactiunea in conversatie.

Obiectivele cursului :

  • Corectitudine gramaticala (morfologie si sintaxa)
  • Acuratete orala (pronuntie, intonatie si fluenta)
  • Formarea notiunilor de vocabular in limba germana

Cunoasterea unei limbi straine poate insemna, la orice varsta, un pas important spre o noua viata, iar aceste cunostinte pot contribui la dezvoltarea individuala a fiecarei persoane, la nivel personal, educational sau profesional.

Pentru alte detalii va sta la dispozitie Scoala de Comert si Industrie Bacau, tel: 0234/518.536, e-mail: office@sscbacau.ro.

        Impreuna in lumea afacerilor