Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Reteaua Enterprise Europe in sprijinul IMM-urilor inovative din Regiunea NE - conferinta

photoCamera de Comerț și Industrie Bacău, Agentia pentru Dezvoltare Regionala NORD-EST impreuna cu Camera de Comert si Industrie Neamt, organizeaza in data de 24 septembrie 2015, atelierul de lucru intitulat „Rețeaua Enterprise Europe în sprijinul IMM-urilor inovative din Regiunea Nord-Est”. Evenimentul va avea loc in Piatra Neamt la Hotel Central (Sala Millenium), Piata Petrodava nr.1-3.

Scopul evenimentului este de a prezenta serviciile furnizate gratuit de Centrele Eastern Romanian Business Support Network în sprijinul IMM-urilor din judetul Neamt, pentru dezvoltarea propriei afaceri prin inovare și internaționalizare.

In cadrul evenimentului vor fi prezentate serviciile oferite de rețeua Enterprise Europe referitoare la sprijinirea inovarii si internationalizarii firmelor, vor fi evidentiate oportunități de finanțare pentru IMM-uri disponibile prin POR 2014-2020, Apel proiecte 2.1 A/2015 Microintreprinderi, POC 2014-2020, Acțiunea 2.2.1 IT&C și  inovare prin dezvoltarea de clustere șiProgramul Orizont 2020.

Agenda programului este disponibilă on-line.

Pentru detalii va sta la dispozitie Centrul Enterprise Europe Network Bacau din cadrul Camerei de Comert si Industrie Bacau la tel 0234.570010, int. 109, email ccibc@ccibc.ro, Petronela STEFAN, Coordonator local.

        Impreuna in lumea afacerilor