Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Rețeaua Enterprise Europe Network pentru IMM-uri cu potential de internationalizare si capacitate de inovare

LU-18317907_webbCamera de Comert, Industrie si Agricultura Botoșani, Centrul EEN din cadrul Camerei de Comert si Industrie Bacau și Centrul EEN din cadrul Tehnopolis Iasi va invita sa participati la workshop-ul

Reteaua Enterprise Europe Network

pentru IMM-uri cu potential de internationalizare si capacitate de inovare

Evenimentul se va desfasura la sediul Camerei de Comert, Industrie și Agricultura Botoșani, 22 Aprilie 2016, la ora 11:00.

Enterprise Europe Network – EEN este reteaua oficiala a Comisiei Europene de sprijinire a dezvoltarii internationalizarii și inovarii intreprinderilor europene, fiind cea mai importanta retea de afaceri din lume, având peste 600 de organizatii membre in peste 50 de tari.

Reteaua ofera servicii privind identificarea de parteneri de afaceri de pe plan international prin promovarea ofertei / cererii firmelor intr-o baza de date considerata cea mai mare din lume, sprijina participarea la evenimente internationale de matchmaking și ofera oportunitatea de a identifica și discuta cu potentiali parteneri de afaceri.

Scopul evenimentului este de a prezenta serviciile retelei Comisiei Europene de sprijinire a internationalizarii și inovarii IMMurilor.

Beneficii oferite cu ocazia participarii la acest eveniment:

  • Identificarea de oportunitati de extindere pe noi pieţe comerciale externe;
  • Identificarea de noi parteneri de afaceri externi
  • Acces la noi tehnologii;

Participarea este gratuita.

Va rugam sa confirmati participarea dumneavoastra la acest eveniment, prin completarea formularului online.

Pentru confirmarea participarii va sta la dispozitie Camera de Comert, Industrie si Agricultura Botosani la tel. 0331/711039, 0331/711038, Fax: 0231 517532 mail: secretariat@cciabt.ro, persoana de contact Carmen Pantiru, Director General.

        Impreuna in lumea afacerilor