Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Rezultatele studiului Eurochambres Women Network Survey 2023

PozaModificariActe2020Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) face cunoscute rezultatele studiului Eurochambres Women Network Survey 2023: O imagine asupra antreprenoriatului feminin, care au fost publicate în data de 25 aprilie 2023. Sondajul a fost realizat în perioada decembrie 2022 – martie 2023 și s-a adresat în principal femeilor antreprenor, fiind colectate peste 800 de răspunsuri din 24 de țări europene şi non-europene.

O scurta prezentare a rezultatelor studiului in limba romana poate fi consultata pe website-ul CCIR: https://ccir.ro/2023/04/28/eurochambres-women-network-survey-2023-o-imagine-asupra-antreprenoriatului-feminin/. Raportul integral poate fi descarcat aici.

Eurochambres Women Network Survey 2023 a fost coordonat de Eurochambres, cu sprijinul camerelor de comerț și industrie, având scopul de a obține o imagine cât mai clară a modului în care femeile antreprenor au gestionat provocările apărute în ultima perioadă sau aspectele zilnice cu care se confruntă, pornind de la competențe, echilibrul dintre viața profesională și cea privată până la finanțare şi digitalizare.

        Impreuna in lumea afacerilor