Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Romania este o destinatie de vacanta ce merita vizitata in aceasta vara!

TTRTargul de Turism al Romaniei – cel mai mare eveniment dedicat industriei calatoriilor!

Targul de Turism al Romaniei se afla la a XXXV-a editie si isi va deschide portile intre 25 si 28 februarie 2016 in Pavilioanele C1 – C6 din Complexul Expozitional Romexpo. La Targul de Turism al Romaniei vizitatorii vor putea sa isi aleaga vacanta dintre sutele de destinatii autohtone, europene sau exotice pe care firmele expozante le vor prezenta.

La editia de primavara a Targului vor fi prezente companii din 15 tari: Albania, Bulgaria, Croatia, Egipt, Grecia, Israel, Italia, Moldova, Palestina, Polonia, Romania, Serbia, Spania, Turcia si Ungaria. Fata de editia de primavara 2015, anul acesta se inregistreaza o crestere de 15% a numarului tarilor participante. De asemenea, targul va reuni 285 de firme care vor participa in calitate de expozanti si co-expozanti, gradul de internationalizare fiind de 34%.

Deschiderea oficiala a Targului de Turism al Romaniei, editia de primavara, va avea loc joi, 25 februarie a.c., la ora 11.00, in Pavilionul C3, programul evenimentului urmand a fi comunicat ulterior.

In Pavilionul C3, in care se va desfasura dechiderea oficiala, se vor regasi standurile Autoritatii Nationale pentru Turism, ANAT, OPTBR, FPTR si ANTREC, dar si numeroase atractii turistice din Romania, reprezentate prin oficii turistice locale, regionale si nationale. Tot in C3, zonele turistice autohtone vor fi reprezentate prin Consilii Judetene: Alba, Braila, Buzau, Cluj, Dambovita, Maramures, Mehedinti, Neamt, Satu-Mare, orasele: Alba-Iulia, Amara, Cluj, Fagaras, Mangalia, Piatra-Neamt, Poiana Brasov, Targu-Neamt, Techirghiol sau Timisoara, si comune precum Poiana Campina (Prahova), Turia (Covasna), Molivisu (Braila) si Miroslava.

Promovarea turismului romanesc este, ca de fiecare data, o componenta importanta a targului. Transilvania a fost declarata destinatia anului 2016 de catre ghidul Lonely Planet, iar numeroase alte atractii din tara, precum Cascada Bigar, Salina Turda sau Transfagarasanul, sunt nominalizate in diverse topuri din lume.

Nu mai exista niciun dubiu ca Romania este o destinatie de vacanta ce merita vizitata in aceasta vara! Organizatorii editiei de primavara a Targului de Turism si-au indreptat atentia catre iubitorii de vacante pe frumoasele meleaguri romanesti, punand la dispozitia vizitatorilor: oferte pentru calatorii in Maramures, Delta Dunarii, circuite la Manastirile din Moldova, la cetatile din Transilvania sau drumetii prin Apuseni.

Suprafata expozitionala ocupata este de peste 13.800 mp.

Dispunerea expozantilor la Targul de Turism in functie de Pavilioane:

  • C1 (agentii de turism, tour-operatori);
  • C2 (agentii de turism, tour-operatori);
  • C3 (organizatii si asociatii de turism regionale, organizatii si asociatii de turism nationale, oficii si administratii turistice locale, oficii si administratii regionale de turism – promovarea zonelor turistice din Romania);
  • C4-C5 (agentii de turism, tour-operatori si organizatii si asociatii de turism internationale);
  • C6 (agentii de turism, tour-operatori, organizatii si asociatii de turism internationale).

Targul de Turism al Romaniei este targul de suflet al Romexpo, locul unde reusim an de an sa punem in contact publicul larg cu agentiile de turism, tour-operatorii, organizatiile si asociatiile de turism, administratiile locale si regionale.

 La editia de primavara a Targului de Turism vizitatorii pot descoperi oferte pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele, incepand de la turismul cultural, turismul de tratament, rural sau de business, si pana la turismul de aventura.

Ne dorim sa stabilim impreuna cu expozantii si cu vizitatorii agenda turistica a anului 2016 si sa raspundem nevoilor pasionatilor de calatorii de a beneficia de servicii de calitate in turismul romanesc si international.

 Targul de Turism organizat de Romexpo este cel mai bun prilej pentru vizitatori sa cumpere vacante la preturi promotionale, de care nu ar beneficia in mod normal, in restul anului. Ii invit, deci sa nu rateze cele patru zile de targ, mai ales ca, vor avea ocazia sa viziteze si Festivalul de spiritualitate, medicina alternativa si terapii complementare, dar si expozitia de articole sportive Expo Sport si Agrement, care se desfasoara in aceeasi perioada.”

Mihai Costris, directorul general al Romexpo

 

Pentru detalii va stam la dispozitie  Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, persoana de contact Petronela STEFAN la tel 0234.57.10.70, int. 120, email ccibc@ccibc.ro, mobil 0748/886.428.

        Impreuna in lumea afacerilor