Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

ROMANIAN NAUTIC EXPO – Expozitie internationala de ambarcatiuni de agrement - Romexpo, Bucuresti

800 x 407 px EXPONAUTIC RO (1)Expozitia internationala de ambarcatiuni de agrement, sportive si de pescuit, echipamente si accesorii – Romanian Nautic Expo organizata de Romexpo  Bucuresti, va avea loc in perioada 25-28 februarie 2016, in cadrul Pavilionului C6.

Romanian Nautic Expo este conceput ca o platforma pentru vizionarea de produse noi, evaluarea tendintelor pietei si stabilirea unor parteneriate de lunga durata, profitabile din punct de vedere comercial.

Prin organizarea Romanian Nautic Expo, Romexpo are ca scop crearea unui mediu propice in care producatorii, importatorii, distribuitorii, specialistii in domeniul nautic si reprezentatii institutiilor publice si private sa interactioneze, sa comunice si sa se informeze asupra stadiului actual si a perspectivelor pentru piata nautica din Romania si Europa.

Participarea la Romanian Nautic Expo le va conferi companiilor expozante un plus de imagine, contribuind la consolidarea brandului pe care il reprezinta.

Romanian Nautic Expo va avea loc in aceeasi perioada cu: Targul de Turism al Romaniei – editia de primavara, Expo Sport si Agrement, TMA si Targul de Produse Traditionale.

Evenimentele vor intampina publicul cu produse si evenimente de exceptie, oferind vizitatorilor o gama variata de oferte.

Tematica ROMANIAN NAUTIC EXPO:

 • Ambarcatiuni
 • Echipamente si accesorii
 • Constructii ambarcatiuni
 • Sporturi de apa
 • Diverse produse si servicii pentru navigatie si turism nautic
 • Institutii si Mass-media

De ce sa expuneti in cadrul Romanian Nautic Expo?

 • Veti beneficia de oportunitatea unica de a pune in valoare produsele companiei dumneavoastra, intr-un eveniment de inalta clasa, organizat de liderul in domeniul targurilor si expozitiilor din Romania, intr-o locatie corespunzatoare;
 • Veti intalni potentiali clienti si parteneri din industria maritima cu care aveti ocazia sa dezvoltati relatii de afaceri de succes;
 • Veti fi la curent cu tendintele pietei si investitiile din domeniu, atat din Romania, cat si la nivel european;
 • Veti avea oportunitatea de a lansa ambarcatiuni pentru sezonul viitor, dar si de a vinde ambarcatiunile disponibile pe stoc;
 • Pe durata celor patru zile ale targului vor fi organizate dezbateri si conferinte pe teme actuale in domeniul nautic, expozitii foto, proiectii si alte tipuri de prezentari, dedicate in special vizitatorilor specialisti;
 • Evenimentul va beneficia de o campanie intensa de promovare prin spoturi TV si radio derulate in mass-media centrala si de specialitate, prin campanii online, outdoor si indoor, prin website-ul propriu si pe retele de socializare (Facebook, Twitter, LinkedIn).

Tarif de inregistrare: 100 euro

Tarifele pentru inchirierea spatiilor expozitionale sunt diferentiate in functie de configuratia standurilor, respectiv:

 • Chirie spatiu interior 45 euro/mp
 • Chirie spatiu exterior 30 euro/mp

Tarifele stipulate nu contin TVA.

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la expozitia prezentata, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău oferă reduceri membrilor sai de pana la 20% la tarifele de inchiriere a spatiilor expozitionale.

Pentru a va informa despre cum puteti deveni membru al Camerei de Comert si Industrie Bacau si avantajele oferite de aceasta calitate, precum si pentru sprijin in vederea participarii Romanian Nautic Expo, vă stă la dispoziție Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, persoana de contact Petronela STEFAN la tel 0234.57.10.70, int. 120, email office@ccibc.ro, mobil 0748/886.428.

Alte informatii privind Targul Romanian Nautic Expo sunt disponibile online: www.exponautic.ro

        Impreuna in lumea afacerilor