Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

ROMHOTEL - Expozitie internationala de echipamente, mobilier si dotari pentru hoteluri si restaurante

romhotel-slider-1In perioada 17 – 20 noiembrie 2016, va informam ca  Romexpo organizeaza  cea de-a XXIV-a editie ROMHOTEL – Expozitie internationala de echipamente, mobilier si dotari pentru hoteluri si restaurante, acesta va avea loc in aceeasi perioada cu editia de toamna a Targul de Turism al Romaniei.

ROMHOTEL este adresat producatorilor si distribuitorilor de mobilier specific pentru domeniul HORECA si echipamente electronice, audio-video, soft si hard pentru structuri de primire, unitati de alimentatie publica, catering, fast-food pentru hoteluri si restaurante, accesorii pentru bucatarii profesionale si pentru intretinerea curateniei. Acest eveniment nu este doar o expozitie de produse si servicii, ci ofera si posibilitatea de promovare, contractare si vanzare pentru 2016 – 2017.

Tematica ROMHOTEL 2016 a fost actualizata si extinsa pentru a veni in intampinarea nevoilor expozantilor. Astfel, in cadrul expozitei se va organiza noul Salon “Food International” – Salon International de Gastronomie. Acest eveniment este dedicat furnizorilor de echipamente gastronomice, de ingrediente, bauturi (alcoolice, non-alcoolice, cafea), oficiilor si autoritatilor de turism straine, ambasadele straine in Romania, restaurantelor cu specific international din Bucuresti si editurilor care au carti de bucate cu retete din bucataria internationala.

Prin organizarea acestei editii, Romexpo isi propune sa creeze cadrul propice dialogului de business, sa sprijine si sa promoveze mediul de afaceri din Romania, sustinand astfel companiile si politicile de dezvoltare ale acestora.

Tarife de inregistrare: 100 euro

Chirie spatiu interior:

  • 1 latura libera: 85 euro/mp,
  • 2 laturi libere: 90 euro/mp,
  • 3 laturi libere: 95 euro/mp,
  • 4 laturi libere: 100 eurp/mp.

Tarifele prezentate nu includ TVA

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la Targul ROMHOTEL, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău oferă reduceri de pana la 20% la tarifele de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii suplimentare privind desfasurarea evenimentelor sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro

Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la Targul ROMHOTEL, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la adresa de email:ccibc@ccibc.ro, mobil 0748/886.428, persoana de contact Petronela STEFAN, director.

        Impreuna in lumea afacerilor