Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

ROMMEDICA – Targ international de medicina si farmacie, Romexpo 2016

romedicaCea de-a XXVI-a editie Rommedica – Targul international de medicina si farmacie va avea loc in perioada 14 – 16 aprilie 2016, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

Editia din 2016 ROMMEDICA se va desfasura in aceeasi perioada cu editia de primavara DENTA – Expozitie internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara, iar tematica targului international de medicina si farmacie a fost actualizata si extinsa pentru a veni in intampinarea cerintelor expozantilor. Astfel, Romexpo va organiza doua noi saloane cu tematica complementara:EXPOVIEW – Salon de optica medicala si oftalmologie siBEAUTIFY – Salon de chirurgie estetica.

EXPOVIEW este un salon de nisa care focalizeaza atentia vizitatorilor specialisti catre produse si noutati din domeniul industriei de profil, aducand impreuna producatorii din domeniu, clinici si spitale, distribuitori de produse, furnizori de servicii, medici, asistente si toti ceilalti factori implicati.

Grupurile tinta de expozanti pentru Salonul de Optica Medicala si Oftalmologie:

 • Producatori
 • Importatori
 • Distribuitori
 • Clinici de specialitate

BEAUTIFY este un eveniment de nisa, care va concentra specialistii din domeniul chirurgiei plastice, estetice si reparatorii, dat fiind faptul ca interesul pentru terapiile de infrumusetare este in crestere, mai ales pentru cele cu efect de intinerire.

Manifestarea expozitionala se adreseaza producatorilor/distribuitorilor de consumabile specifice chirurgiei plastice & reparatorii, producatorilor/distribuitorilor de consumabile medicale generale, agentii de turism medical, distribuitorilor de aparatura/produse cosmetice specifice pentru infrumusetare/intinerire, importatorilor de mobilier specific pentru dotarea clinicilor de infrumusetare, clinici si cabinete de chirurgie estetica plastica si reparatorie.

Rommedica reprezinta cea mai importanta manifestare de aceasta factura adresata medicilor, asistentilor si specialistilor in domeniu, in cadrul careia va puteti prezenta oferta.

Evenimentul reprezinta cel mai important punct de intalnire al specialistilor din domeniul medical si farmaceutic, fiind o sursa esentiala de informare pentru reprezentantii sistemului de sanatate din mediul public si din cel privat, venind in intampinarea cadrelor specializate cu o bogata oferta de tehnologie si aparatura destinata facilitarii si imbunatatirii actului medical.

Motive de a participa la editia 2016:

 • Veti beneficia de oportunitatea unica de a pune in valoare produsele, tehnologiile si proiectele pe care compania dumneavoastra le dezvolta in domeniu;
 • Veti intalni potentiali clienti si parteneri, cu care veti avea ocazia sa incheiati contracte;
 • Veti fi la curent cu investitiile din domeniu, dar si cu ultimele tendinte din industria medicala, atat din Romania, cat si la nivel european;
 • Pe durata expozitiei vor fi organizate conferinte, seminarii si prezentari dedicate in special vizitatorilor specialisti;
 • Evenimentul va fi promovat prin spoturi TV si radio derulate in mass-media centrala si de specialitate, prin articole in presa scrisa generalista si de specialitate, prin campanii online, outdoor si indoor, prin website-ul propriu si pe retelele de socializare.

Tarifele pentru inchirierea spatiilor expozitionale sunt diferentiate in functie de configuratia standurilor, respectiv:

Tarif de inregistrare: 150 euro + TVA

 • stand cu o latura libera                                     95 euro/mp + TVA
 • inchiriere stand cu 2 laturi libere                       99 euro/mp + TVA
 • inchiriere stand cu 3 laturi libere                      103 euro/mp + TVA
 • inchiriere stand cu 4 laturi libere                      107 euro/mp +TVA

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la Targul Rommedica, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău oferă reduceri de pana la 20% la tarifele de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii suplimentare privind desfasurarea evenimentelor sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro

Pentru sprijin și asistență în vederea înscrierii la Targul Rommedica, vă stă la dispoziție Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, persoana de contact Oana MUNTEANU, consultant cameral, la mobil 0748/886.428, email ccibc@ccibc.ro.

        Impreuna in lumea afacerilor