Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

ROMMEDICA – Targul international de medicina si farmacie Bucuresti, Romexpo 2018

ROMMEDICA 2018ROMMEDICA – Targul international de medicina si farmacie va avea loc in perioada 19-21 aprilie 2018, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

ROMMEDICA se va desfasura in aceeasi perioada cu editia de primavara DENTA – Expozitie internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara. Prin alaturarea celor doua evenimente si manifestarile conexe organizate in cadrul acestora, Pavilioanele Romexpo vor deveni punctul de intalnire pentru specialistii din domeniu.

Expozitia va prezenta cele mai noi tendinte din domeniul medical, fiind un eveniment adresat firmelor de aparatura si soft medical, companiilor farmaceutice, bancilor si societatilor de finantare si leasing, centrelor medicale private si asociatiilor din domeniu.

Evenimentul reprezinta cel mai important punct de intalnire al specialistilor din domeniul medical si farmaceutic, fiind o sursa esentiala de informare pentru reprezentantii sistemului de sanatate din mediul public si din cel privat, venind in intampinarea cadrelor specializate cu o bogata oferta de tehnologie si aparatura destinata facilitarii si imbunatatirii actului medical.

In cadrul Rommedica vor avea loc lansari de produse, tehnologii si informatii de ultima ora si vor fi organizate conferinte si seminarii sustinute de personalitati importante in domeniu.

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la Rommedica 2018  Bucuresti, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău, oferă membrilor sai tarife preferentiale de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii privind desfasurarea evenimentului sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro. Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la Rommedica 2018, Bucuresti, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la adresa de email: office@ccibc.ro.

        Impreuna in lumea afacerilor