Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

ROMTHERM - Expozitie internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, Romexpo

romthermIn perioada 07 – 10 aprilie 2016, Pav. C2, Romexpo va organiza Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, Romtherm.

Expozitia va reuni, pe durata a patru zile, liderii de piata din domeniile aparaturii pentru incalzire, racire, ventilatie, aer conditionat, sisteme de conducte, izolatii termice, pompe, armaturi, fitinguri si robineti. Romtherm reprezinta platforma ideala atat pentru prezentarea produselor si serviciilor din domeniu, cat si pentru facilitarea intalnirilor directe dintre consultanti, contractori sau utilizatorii finali, ce provin din: retail, sectorul public, comercial sau industrial.

Ca in fiecare an, Romtherm a prilejuit intalnirea celor mai importante firme care produc, distribuie si importa branduri de renume mondial, sisteme performante, elemente de ultima generatie si tehnologii nou introduse pe piata. Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului – Romtherm a inregistrat in acest an o crestere cu 9% a suprafetei expozitionale comparativ cu 2014.

Tarifele pentru inchirierea spatiilor expozitionale sunt diferentiate in functie de configuratia standurilor, respectiv:

Tarif de inregistrare: 150 euro +TVA

  • stand cu o latura libera                                    115 euro/mp + TVA
  • inchiriere stand cu 2 laturi libere                      120 euro/mp + TVA
  • inchiriere stand cu 3 laturi libere                      125 euro/mp + TVA
  • inchiriere stand cu 4 laturi libere                      130 euro/mp +TVA

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la Targul Romtherm, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău oferă reduceri de pana la 20% la tarifele de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii suplimentare privind desfasurarea evenimentelor sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro

Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la Targul Romtherm, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, persoana de contact Petronela STEFAN la mobil 0748/886.428, email office@ccibc.ro.

        Impreuna in lumea afacerilor