Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Romtherm-Expozitie internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, Romexpo

expo3 bucuresti 2012Romtherm, Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, va avea loc intre 07-10 aprilie 2016, Pav. C2.

Expozitia va reuni, pe durata a patru zile, liderii de piata din domeniile aparaturii pentru incalzire, racire, ventilatie, aer conditionat, sisteme de conducte, izolatii termice, pompe, armaturi, fitinguri si robineti. Romtherm reprezinta platforma ideala atat pentru prezentarea produselor si serviciilor din domeniu, cat si pentru facilitarea intalnirilor directe dintre consultanti, contractori sau utilizatorii finali, ce provin din: retail, sectorul public, comercial sau industrial.

Ca in fiecare an, Romtherm a prilejuit intalnirea celor mai importante firme care produc, distribuie si importa branduri de renume mondial, sisteme performante, elemente de ultima generatie si tehnologii nou introduse pe piata. Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului – Romtherm a inregistrat in acest an o crestere cu 9% a suprafetei expozitionale comparativ cu 2014.

In anul 2016, Romexpo va organiza 48 de targuri si expozitii proprii precum si 8 noi saloane specializate. Trei dintre acestea vor avea loc in aceeasi perioada cu ROMTHERM :

  • IMMOEX – Salon de servicii imobiliare
  • AEDIFICIUM – Salon de proiecte rezidentiale
  • ELEVATEX – Salon de ascensoare

Prin organizarea acestor noi saloane ROMEXPO se aliniaza trend-urilor internationale din domeniu, venind in sprijinul specialistilor cu tematici diversificate din cadrul sectoarelor de nisa cu potential.

Tarifele pentru inchirierea spatiilor expozitionale sunt diferentiate in functie de configuratia standurilor, respectiv:

Tarif de inregistrare: 150 euro

  • stand cu o latura libera                                    115 euro/mp + TVA
  • inchiriere stand cu 2 laturi libere                      120 euro/mp + TVA
  • inchiriere stand cu 3 laturi libere                      125 euro/mp + TVA
  • inchiriere stand cu 4 laturi libere                      130 euro/mp +TVA

In vederea promovarii economiei din judetul Bacau, Camera de Comert si Industrie Bacau sprijina participarea firmelor, la acest eveniment de importanta nationala si internationala.

Firmele membre ale Camerei de Comert si Industrie Bacau beneficiaza de reduceri de pana la 20% la tarifele de inchiriere a spatiilor expozitionale.

Pentru a va informa despre cum puteti deveni membru al Camerei de Comert si Industrie Bacau si avantajele oferite de aceasta calitate, precum si pentru sprijin in vederea participarii la Targul Romtherm, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, persoana de contact Petronela STEFAN la tel 0234.57.10.70, int. 120, email ccibc@ccibc.ro, mobil 0748/886.428.

Alte informatii despre Targul Romtherm sunt disponibile pe: www.romtherm.ro

        Impreuna in lumea afacerilor