Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

S-a prelungit termenul de rambursare a platilor prin PNDR 2007-2013

Accesare-fonduri-EUROPENEÎn prezent, termenul de rambursare expira la 31 decembrie 2015, Ministrul agriculturii cerandu-i comisarului european Phil Hogan, CA acesta Sa fie prelungit pana in luna iunie 2016, pentru O Mai Buna absorbție a fondurilor EUROPENE.

La Inceputul acestei saptamani Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, a participat la Reuniunea CONSILIULUI Agricultura si Pescuit îngrijire a Avut loc la Luxemburg, Ocazie cu grijă acesta o Avut o intrevedere cu Phil Hogan, pentru european Comisarul Agricultura si Dezvoltare Rurala.

Conforme Unui comunicat Remis de MADR, în cadrul acestei intalniri, Daniel Constantin ia notificat Interesul european comisarului Romaniei cca termenul de rambursare a platilor in Cazul Proiectelor derulate cu fonduri europene Prin PNDR 2007-2013 Sa fie prelungit cu Sase luni, dupa 31 decembrie 2015, intrucat posibilitatea de a prelungi cu Sase luni ar permite tarii sa ajunga la NOASTRE ne cat procent mai bun de absorbție al fondurilor EUROPENE.

În prezent, proiectele de investitii realizate Prin intermediul fondurilor alocate agriculturii romanesti EUROPENE in exercitiul financiar 2007-2013 mai pot fi implementate pana la finele acestui an.

In cadrul intalnirii Dintre CEI doi oficiali s-au mai ADUS în Discutie identification de solutii pentru imbunatatirea gradului de absorbție, precum si posibilitatea cca Banii de la anumite topor de finantare de ingrijire Nu au fost accesati Sa fie realocati Catre Alte topor ale Programului.

From center Totale efectuate pana in prezent din Programul National de Dezvoltare Rurală 2007 – 2013 au depasit 7,4 miliarde de euro pentru Proiecte de investitii si pentru decontarea platilor Directe Catre fermieri, IAR România o ajuns la ONU Gradul de absorbție al fondurilor acordate pentru agricultura EUROPENE si Dezvoltare rurala de Peste 83%.

Sursa:  www.agroromania.manager.ro

        Impreuna in lumea afacerilor