Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

S-a reprogramat cursul de initiere "Inspector Resurse Umane"

ajofm

S-a reprogramat cursul de initiere „INSPECTOR RESURSE UMANE”

Cursul de Inspector Resurse Umane organizat de Scoala de Comert si Industrie Bacau s-a reprogramat pentru perioada 04.-18 mai 2015.

Cursul se adreseaza personalului din cadrul societatilor comerciale responsabile cu managementul resurselor umane si persoanelor fizice interesate de o cariera in acest domeniu.

Cursul va aborda urmatoarea tematica:

  • Dreptul muncii: contractul individual de munca, actele aditionale, formare profesionala, contractul de adaptare profesionala, sanctiuni, incheierea raporturilor de munca, angajarea zilierilor, etc.
  • Documentatia specifica: fisa si analiza postului, regulamente de ordine interioara, regulamente de organizare si functionare, decizii.
  • Managementul resurselor umane: recrutarea si selectarea personalului, motivarea personalului, comunicarea organizationala, negocierea colectiva.
  • Aplicatii in programul informatic REVISAL.
  • Evaluarea personalului conform Codului Muncii.

Programul de instruire este acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, iar la finalizarea acestuia se obtine certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii in ocupatia – Inspector Resurse Umane.

Pentru informatii si detalii suplimentare va stam la dispozitie la Scoala de Comert si Industrie  Bacau, tel: 0234/518.536, fax: 0234/571.070, e-mail: office@sscbacau.ro, Manager curs: Angela DIMITRIU, tel: 0748.886.411.

        Impreuna in lumea afacerilor