Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

S-a reprogramat cursul de perfectionare „Auditor in domeniul calitatii”

Cursul de Auditor in domeniul calitatii organizat de Scoala de Comert si Industrie, fundatia Camerei de Comert si Industrie Bacau, s-a reprogramat pentru perioada 16 – 20 februarie 2015.

Cursul se adreseaza firmelor care doresc sa implementeze un sistem de management al calitatiiin vederea cresterii veniturilor şi reducerii costurilor firmei, îmbunatatirea credibilitatii şi imaginii firmei in relatia cu clientii şi furnizorii sai şi diferentierea firmei fata de concurenta.

 stire_ana

Primul pas în implementarea sistemului de management al calitatii in cadrul firmei il constituie formarea unui auditor intern în domeniul calitatii, a carui rol este de a evalua acţiunile corective necesare pentru eliminarea neconformităţilor produselor / serviciilor şi proceselor firmei şi  de a realiza propuneri de îmbunătăţire a calităţii acestora.

In acest sens, Scoala de Comert si Industrie sprijina firmele care intentioneaza sa imbunatateasca calitatea produselor si serviciilor pe care le ofera, prin formarea personalului intern în vederea obţinerii competenţelor necesare pentru implementarea şi certificarea sistemului ISO, în conformitate cu standardele europene.

Cursul este interactiv, bazat pe exerciţii, ateliere de lucru şi studii de caz astfel încât să se asigure o pregătire practică de specialitate pentru viitorii auditori in domeniul calitati.

Tematica programului de instruire cuprinde:

  • Implementarea sistemului de management al calităţii conform cerinţelor ISO 9001:2008;
  • Realizarea auditului intern – pregătirea auditului, întrebări de audit, liste de verificare, analiza    preliminară, planului de audit;
  • Identificarea şi formularea neconformităţilor;
  • Rezultatele auditului şi acţiuni corective.

Pentru informatii si detalii suplimentare va stam la dispozitie la Scoala de Comert si Industrie  Bacau, tel: 0234/518.536, fax: 0234/571.070, e-mail: office@sscbacau.ro, manager curs: Anamaria DIMANCIA, tel: 0748.886.424.

        Impreuna in lumea afacerilor