Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

S-a reprogramat cursul de perfectionare „Expert accesare fonduri europene”

stire reprogr cursCursul Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene organizat de Scoala de Comert si Industrie Bacau s-a reprogramat pentru perioada 02 – 06 februarie 2015.

Cursul se adresează firmelor care doresc să acceseze fonduri guvernamentale şi europene si persoanelor fizice interesate de acest domeniu.

Pentru a dobândi cunoştinţele şi abilităţile necesare pentru accesarea fondurilor structurale, derularea şi implementarea proiectelor finanţate prin intermediul fondurilor nerambursabile în conformitate cu criteriile Comisiei Europene, cursul are urmatoarea tematica:

  • Ziua I si ziua a IIa sunt dedicate aspectelor teoretice privind ciclul managementului de proiect, analiza cost-beneficiu, programele operationale, noutati in domeniul fondurilor europene. Noua perioada de programare: orizont 2020, caracteristici, obiectivele de finantare incepand cu 2014, indicatori, diferente fata de vechiul ciclu de finantare.
  • Ziua a IIIa si ziua a IVa sunt alocate pentru completarea cererii de finantare pentru o idee de proiect pe care o au participantii la instruire, sub directa indrumare si asistenta a lectorului.
  • In ziua a Va se vor aborda aspecte privind implementarea, completarea cererilor de rambursare, pregatirea vizitelor OI, audituri, probleme si solutii posibile in implementare.

Programul de instruire este acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, iar la finalizarea acestuia se obtine certificat de absolvirerecunoscut de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii in ocupatia – Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene

Pentru informatii si detalii suplimentare va stam la dispozitie la Scoala de Comert si Industrie  Bacau, tel: 0234/518.536, fax: 0234/571.070, e-mail: office@sscbacau.ro, manager curs: Anamaria DIMANCIA, tel: 0748.886.424.

        Impreuna in lumea afacerilor