Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

S-a reprogramat evenimentul “Transformarea proceselor de afaceri cu ajutorul Aplicatiilor Oracle” – prezentare de firma

mob3“Transformarea proceselor de afaceri cu ajutorul Aplicatiilor Oracle” – prezentarea de firma si produse se reprogrameaza, din cauza unor motive obiective, pentru data de  18 Mai 2016, ora 10.00, la sediul CCI Bacau.

Evenimentul este dedicat factorilor de decizie din companiile de top din Bacau, care isi doresc sa afle mai multe informatii despre cum pot aplicatiile moderne sa eficientizeze procesele de afaceri si sa ajute la reducerea costurilor, marind astfel profitabilitatea firmei.

Pe parcursul intalnirii, expertii Multi Data Soft si Oracle vor prezenta o serie de solutii pentru afaceri, menite sa ajute la atingerea obiectivelor strategice ale companiei dumneavoastra.

Capacitatea de a raspunde rapid la schimbarile pieței, puterea de inovare, rapiditatea cu care poate fi lansat un nou produs sau serviciu sunt imperativele unei afaceri de succes. Cum ne pregatim astazi sa raspundem la provocarile de mai jos?

  • bugete in scadere
  • gestionarea situatiilor complexe
  • timp limitat de a pune in practica strategia de afaceri
  • lipsa unei viziuni complete asupra interactiunii clientilor cu propriul brand si cu piata

În cadrul evenimentului veți putea asista la o demonstrație practică de utilizare a Aplicatiilor Oracle – o soluție flexibila si eficientă care ajuta la imbunatatirea serviciilor companiei dumneavoastra prin reducerea complexitatii si cresterea gradului de inovatie.

Factorii de decizie din cadrul firmelor din Bacau interesati de participarea la prezentarea Aplicatiilor Oracle sunt rugati sa completeze formularul de inscriere, participarea fiind gratuita.

Pentru confirmarea participarii si detalii va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica PromEcBacaudin cadrul Camerei de Comert si Industrie Bacau la: tel 0748 886 428, mail: ccibc@ccibc.ro, persoana de contact: Petronela STEFAN, Director.

        Impreuna in lumea afacerilor