Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

S-au anuntat castigatorii premiilor RegioStars!

regio-starPremiile „RegioStars” urmaresc sa promoveze schimbul de experiente si de bune practici intre regiunile Europei, ca modalitate de a stimula inovarea.

Premiile RegioStars sunt organizate in fiecare an si vizeaza sa identifice si sa rasplateasca proiecte in materie de dezvoltare regionala sprijinite in cadrul politicii regionale a UE. Premiile evidentiaza caracterul original si inovator al proiectelor, pentru a putea servi drept exemplu pentru alte regiuni in domenii diverse, cum ar fi inovarea in materie de IMM-uri, bioeconomie si transport urban durabil.

Pentru a fi nominalizate, proiectele trebuie sa fie invariabil inovatoare, sa prezinte un caracter durabil si sa demonstreze ca au avut o contributie pozitiva la economia regiunii respective. De asemenea, este necesar ca aceste proiecte sa produca rezultate care sa poata conduce la consolidarea parteneriatelor de la nivel local, regional si interregional.

Proiectele inspirationale si inovative ale Europei finantate prin Politica de Coeziune au fost premiate prin intermediul RegioStars Awards. Castigatorii au fost anuntati de Comisarul pentru Politica Regionala Corina Cretu si presedintele juriului RegioStars, MPE Lambert Van Nistelrooij.

Cele 17 proiecte finaliste au fost inscrise la urmatoarele sectiuni:

  • Crestere smart;
  • Crestere sustenabila;
  • Crestere incluziva;
  • City Star

Castigatorii de anul acesta sunt 5 proiecte din Suedia – DanemarcaSpaniaItalia si un proiect transfrontalier din Spania si Portugalia.

Sursa: www.fonduri-structurale.ro

        Impreuna in lumea afacerilor