Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

SALONUL NAUTIC INTERNATIONAL – Expozitie dedicata domeniului de agrement nautic si rulotismului

salonnautic2019Cea de a 11-a editie a Salonului Nautic International Bucuresti se va desfasura in perioada 28 – 31 martie la Romexpo in pavilioanele C4 – C5.

Evenimentul isi cuntinua traditia asa cum v-ati  obisnuit, reunind majoritatea companiilor active din domeniul nautic si are ca scop promovarea produselor si serviciilor conexe, oferind posibilitatea celor ce indragesc sporturile nautice sa se pregateasca din timp pentru sezonul estival. La expozitie veti putea viziona si cumpara ambarcatiuni de diferite tipuri si marimi, de provenienta autohtona dar si din import, caiace, canoe precum si motoare inboard sau outboard, placi de surf si winsurf echipamente de orientare, comunicare si control.

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la targul ,,SALONUL NAUTIC INTERNATIONAL’’ 2019, Bucuresti, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău, oferă membrilor sai tarife preferentiale de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii privind desfasurarea evenimentului sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro. Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la targul ,,SALONUL NAUTIC INTERNATIONAL’’ 2019, Bucuresti, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la adresa de email: ccibc@ccibc.ro.

        Impreuna in lumea afacerilor