Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

“Saptamana Diplomatiei Comerciale” la final

WhatsApp Image 2023-07-10 at 10.31.19Vineri, 7 iulie 2023 s-a incheiat editia din acest an a „Săptămânii Diplomației Comerciale”, desfasurata la Bucuresti, in perioada 4-7 iunie a.c.

Evenimentul a fost organizat de Agenția Română pentru Investiții și Comerț Exterior (ARICE) și Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB), avand loc în contextul preocupării pentru valorificarea potențialului de export al României, atragerea de investiții străine în țară, consolidarea rolului Departamentului de Comerț Exterior și al rețelei de reprezentare economică externă, precum și strângerea relațiilor cu instituțiile și cercurile de afaceri.

Cei peste 50 de reprezentanți economici externi, care activează în Birourile de Promovare Comercial-Economică (BPCE) din cadrul Ambasadelor și Consulatelor Generale ale României din străinătate au avut discutii timp de 3 zile (intre 5 si 7 iunie) la sediul CCIB, cu firme, camere de comert judetene, asociații profesionale, federații patronale din România, pentru a examina proiecte și modalități concrete de sprijin și colaborare în demersurile de creștere a exporturilor și de atragere a investițiilor străine.

Deschiderea oficiala a evenimentului a avut loc pe 4 iulie a.c. in Aula Magna a ASE Bucuresti, in prezenta Presedintelui Senatului Romaniei, Nicolae CIUCA, a reprezentantilor Presedintiei Romaniei, MAE si a Presedintelui ARICE, Rares BURLACU.

        Impreuna in lumea afacerilor